Jeg var en flink, anerkjenner Pavlasek. Men nå er tennis talent oppe

Selv Leander Paes, en av de beste deblistů av all tid, etter lørdagens dobler, sa: “På banen var det tre gode spillere og en ung mann. Og den unge mannen sto opp. Hatten av for Adam, spilte veldig bra. ”

issørpe og pålitelig ytelse Pavlásek arrangert sammen med Radek Stepanek viktig poeng i lørdagens dobbelkamp mot India, som trolig var vendepunktet i kampen. Davis Cup kamp ennå startet for andre gang, igjen de var dobles – og igjen reddet seier mot de store navnene, denne gangen med Paes Bopanna

Davis Cup møter har Pavlásková veksten av en rolle..Hans maiden seier i lagkonkurransen, som kom mars sammen Jiri Vesely mot australiere Hewitt med Groth, ga ham en viktig selvtillit. “Det viste meg at jeg kan spille mot hvem som helst”, sa han – og India har bekreftet det

Det var ikke den eneste impuls i karrieren.. Han har med rette fortalt ham at han ikke legger til sitt talent et hundre prosent av sitt arbeid. Som har endret seg i år. “Jeg var ikke helt ærlig. Jeg var en flinker. Men i januar, leide jeg laget mitt, det har rim og grunn, og jeg gjør tennis mer, “sa Pavlásek.

På slutten av året begynte han å trene Michal Navratil, sønn av Davis Cup-kaptein Jaroslav om Pavlásková tilstand siden mars gamle Radek Stepanek.Ikke en tennisspiller med samme navn, men en tidligere idrettsutøver. “Vi har gjort litt arbeid,” sier han.

Det er tydelig på resultatene. For et år siden ble han rangert 245 et år siden. Denne juni i 166. plassering. Nå, selv 147. Eliten hundre som er satt som et mål, nærmer seg sakte.

“I år, på slutten av året, skal være minst 120. plass. Og i begynnelsen av neste år vil han ikke ha nok poeng til mars, han kan se på hundrevis, sier Jaroslav Navratil, som hjelper sin sønn med Pavla sin trening. Og han ser fortsatt rom for forbedring. Han har forbedret seg mye i tennis. Men han skal fortsatt legge til. Jeg tenker ikke i grupper. Men å trene mer aktivt. Til og med passe for å være mer eksplosiv.Det ville bringe godteri som alle forventer av ham. ”

Pavlásek år begynte å samle gevinster på Challenger. Han kontrollerte selskapet i Poprad, Slovakia. Endelig litt nærmere sin venn Jiri Vesely, som allerede var på turné ATP rankingen og klatret til 40. plass.

“Adam var fortsatt rykke Jirka. Han så hvordan han raskt lagde sin første junior verden og bosatte sig i de første femti, “sa Navratil. “Det var ikke bra å bare fortelle ham at alt var bra. Det var et behov for å fortelle ham noen ganger at det var noe galt. Jeg dyttet ham inn i den mer holdt plugging unna. ”

Han kunne knapt Pavlásek få en bedre lønn for sitt strev enn ros fra indiske legenden Paese.Ikke bare tror en ung tsjekkisk talent at han kan bli enda høyere.