Det hele startet i Indian Wells, California

Det hele startet i Indian Wells, California, der Pliskova og mannen Michal Hrdlička inviterte en kjent fotograf Ondřej Pýcha. Som tennisfan var han en topp turnering – og selvfølgelig tok han bilder. Andre portretter ble lagt til i Monaco og de siste i Praha.

“Jeg likte det. Jeg har kjent Ondra i lang tid, vi er på samme bølge. Det var et klart valg for meg: ved siden av å ta flotte bilder, presset han ikke meg, det var ingen ekstra stress, ”roste Plíšková, og Pride returnerte det:“ Jeg måtte være den første blinde fotografen i historien som gjorde dette . ”

Kalenderen blir solgt på nettstedet til Karolína Plíšková, og mandag ble den døpt i Praha av den legendariske hockeyspilleren Dominik Hašek eller fotballunderholder Petr Švancara.Og som det er vanlig i slike saker, vil tjene det hjelpe andre. På grunn av den erfaringen som den tidligere verdensplassen Plíšková beskriver som uuttakelig.

Når hun tok et bilde av en annen kalender, inviterte hun Caroline og tvillingsøsteren Kristyna til å møte fru Antonia og tvillingsøsteren Aloisia. / p>

Begge har vært i verden i 101 år!

“Det var en tilfeldighet, men vi dro med søsteren med en gang,” sa Pliskova. ”Til andre tvillinger hører Betclic vi: Vi bryr oss alltid om hvordan de oppfører seg, hva deres forhold er. Og noe sånt skjer ikke i det hele tatt. Det kommer sannsynligvis aldri til å skje igjen. ”

Samlingen av tvillingene ble tydelig, selv om de er delt av fryktelige 75 år. Etter det første besøket ble flere lagt til.Og Plíšek er fascinert av hvor perfekt de verdige damene i metusalternes alder ligner.

“Vi snakket med slektningene deres og fortalte oss at da de var yngre, prøvde de også å være annerledes. Men nå ville jeg ikke vite hvilken som er hvilken. Og vi har sett hverandre noen ganger, sier Karolína Plíšková. “Søsteren min og jeg har alltid prøvd å være annerledes – klær, hår, tatoveringer, stil, så folk ikke forvirrer oss. Som de fremdeles tar feil.Men vi har allerede blitt vant til det. ”

Derfor er det anlegget som tar seg av dem, fordi tvilling år gamle tvillinger lider av Alzheimers sykdom. Read more

” Vi blir glade Hvis vi kan gi noen penger, sa Plíšková. “I det siste har vi støttet onkologi og barn, men gamle mennesker har samme verdi for meg som unge mennesker. Derfor ønsker vi å støtte dette nå. ”