Den håpfulle fremtiden for tsjekkiske tennisspillere. Men hvor mye vil Berdych hjelpe?

Vanligvis etter de vinnende rundene hoppet de inn i en sirkel, hoppet glatt og ropte: “Vi vil vinne bollen!” På søndag nr. Ikke at de tsjekkiske tennisspillerne ikke feiret India etter en 3: 1-seier over India. Gleden var stor og forståelig. De bodde i Davis Cup World Cup. Hvis de ikke gjorde det, ville de nylige mesterene ha hatt en dessverre uberørt epoke. “Jeg vet ikke hvem som ville gå til andre divisjonen,” sa kaptein Navratil.

Fet skrik og bevegelser har imidlertid blitt forsinket. De vet at vinnende perioden ikke må returnere.

Mens kvinnelig tennis opplever en fantastisk epoke og åtte spillere i eliten hundrevis av stiger, er mannenes situasjon mer kompleks. Den øverste er bare tre tennisspillere: Tomáš Berdych, Jiří Veselý og Lukáš Rosol.For unge spillere står ved siden av en 22 år gammel Vesely bare 20 år gammel Adam Pavlásek som tennis vekst plukket gradienter opp i år -. Og prydet ham to verdifulle premier i daviscupových dobler

Forfatteren av vinnerpoeng fra årene 2012 og 2013 Radek Stepanek i november feirer for den 37. bursdagen, søker han fortsatt etter den perfekte trøsten etter en rekke helserelaterte turer. . “Neste år vil være viktig for å unngå playoff” blekk Navratil

​​Berdych lovet å delta i den førsteSykling

Om utsiktene for hans valg for fremtiden på det sterkeste onsdag los år 2016. Tsjekkerne kanskje ikke har så sterk et utvalg som Sveits super Federer og Wawrinka fra Sveits, men kan ikke spille i Davis Cup sekundær rolle.

< p> for årets semifinale bestått nødvendig Belgia (som selv den siste) og Argentina, et land med ingen spillere absolutte toppen.

den tsjekkiske republikk vil tilbake hans viktigste trumfkort, som for første gang siden 2002, ikke har spilt i Davis Cup eller en kamp. Tomas Berdych lovet deltakelse i runde 1 av året 2016. Det må spille for å sikre muligheten for starten av OL i Rio.

Longtime Tsjekkia drivkraft feiret for noen dager siden trettiende. Han ønsker å fokusere på en individuell karriere. Det er mulig at noen andre runder ikke lenger vil delta.Selv i dette henseende vil nøkkelen være mye. “Tomas start vil løse kampen fra kampen. Vi kan gjøre et godt resultat med ham igjen, sa Jaroslav Navrátil.

Kampen i India brakte en annen opplevelse til paret Veselý og Pavlask. Det viser seg at selv de kunne stå på det, selv om det ikke vil være akkurat nå. “Merry har mer å gjøre. Og Adams eneste tjue. Vi har fremtiden, “mener kapteinen.