Andy Murray overlevert Davis Cup-finalen til britene, men Belgia vil ha trofé

Murray startet feiringen Glasgow beseiret australske Bernard Tomic 7: 5, 6: 3, 6: andre Belgierne i Brussel lørdagens dobler etter å ha tapt 1: 2, men først David Goffin holde dyr en sjanse til å øve, og han deretter forseglet Steve Darcis. Belgierne spilt finaler bare én gang før 111 år siden, bare mot Storbritannia, den prestisjetunge konkurransen var bare tre år tidligere.

Murray bidratt tjueåtte i hjemlandet Skottland for å få alle tre poengene. Etter en jevn triumf i den første kampen med broren Jamie i dobbeltrom og satt sammen i en dramatisk kamp reddet en fem andre punktet. Prosessen forseglet lag i dagens kamp de, som til tross for en liten nøling i det første settet, gjorde Tomic ikke har en sjanse.

“Jeg er glad for at vi gjorde.Vi visste det ville bli vanskelig, Australia har enorm kvalitet og erfaring, men hele helgen vi slet ekstremt vanskelig, “Murray til BBC.

Den andre semifinalen duell i Brussel sendt til den avgjørende femte kamp, ​​David Goffin. Innenriks leder jevnt beseiret Diego Schwartzman, som overraskende byttet ut det beste gjeste singlistu Leonardo Mayer, som var to čtyřsetových dueller i tidligere dager oppbrukt.

Clash av prosedyren laget kjempet nummer to Steve Darcis og Federico Delbonis. Mer vellykket var hjemmet tennisspiller, som vant i fire sett og sendte laget sitt til en andre finalen i Davis Cup historie. Den første gang var i 1904…

Slaget for den trofe vil bli holdt 27-29November, belgiere vil ha fordelen av et hjemmemiljø.

“Det er en fantastisk ting for vårt lille land. David spilte bra og ga meg sjansen til å fullføre denne jobben, sa Darcis. Hjemmelagde tennisspillere har benyttet seg av muligheten til å vise sine fans, fordi Belgia ikke har skadet noen ATP.En flott år etter Kim Clijsters og Justine Henin landets erfaringer og suksess i menns tennis

. Rescue Sveits, USA, Italia…

Tennisspillere Sveits, Italia og USA, samt tsjekkerne sikret i markedsføringen runde å forbli i eliten World gruppen av Davis Cup på søndag etter allerede åpnet singler. Sveitsisk å opprettholde presset den andre spilleren på verdensrankingen Roger Federer, amerikanerne vant det avgjørende tredje punktet debutant Jack Sock og opplevd italienere Fabio Fognini lagret.

Blant eliten ikke vil gå glipp av neste år, selv Tyskland, Polen, Kroatia og Japan. Polakker i den avgjørende femte kamp Slovakia slo ut da Michal Przysiezny beseiret Norbert Gombos jevnt i tre sett.Kroater lette inngrepet før den brasilianske helseproblemer Thomaz Bellucci, som hadde dagens åpnings single i tilstand 6: 2, 4: 6, 7: 6 og 4:. 0 for motstanderen Skřečov på grunn av en ryggskade

Federer, som Genève i en duell med Nederland forgjeves søkt å vinne det tredje punktet, sammen med Marc Chiudinellim allerede i lørdagens dobler i dag, som forventet, nølte han ikke med. Som i fredagens singler har ikke tapt et sett, og den nederlandske nummer én Thiemo de Bakker beseiret 6: 3, 6: 2, 6: 4.

tjueto Sock, som var i sin debut i lagkonkurransen leder amerikanere i Tasjkent han kontrollerte begge hans singler.Dag, administrert i fire sett dal og innenlandske nummer én Denis Istomin 6: 2, 2: 6 og 6: 4, 6: 4, selv om leireoverflaten til tider irritert

Fognini, som i Davis Cup overskrides allerede. tretten starter, deltok i Irkutsk på alle tre punktene av italienerne. Etter fredagens seier over Andrei Rubljovem lagt på lørdag med Simon Bolelli i double seier i dag og slo den russiske lederen Tejmuraze Gabašviliho 7: 6, 6: 3 og 7: 6.