Sportingbet – attraktiv velkomstbonus

Sportingbet er et nytt merke i markedet forvaltet av Sportingbet Casino. Sportingbet er en online sports drives av Probe Investments Limited, som igjen opererer under en lisens utstedt av MGA (Malta Gaming Authority). Dette firmaet har også et sertifikat som gir deg mulighet til å tilby spilltjenester i Storbritannia, og er kontrollert av UK Betting Commission.

En dynamisk sportsplattform

Med Sportingbet, bør vi forvente å se et bredt spekter av idretter som fotball, basketball, volleyball, rugby, hesteveddeløp, friidrett, snooker, baseball, golf, volleyball, auto racing og mer. Hvis du liker spill i sanntid, er denne plattformen virkelig for deg. Velg ditt felt av interesse fra denne omfattende listen og start spill!

Kampanjekoder som en velkomstgave

Sportingbet Sports Betting Bonus tilbyr en kampanjekode for alle nye medlemmer som lager en konto. Bare skriv inn koden ved registrering, og du vil motta en bonus. Denne kampanjekoden vil legge til noen gratis penger til kontosaldoen, og kan til og med tilby gratis spillalternativer. Dette er en mulighet til å delta og ta hensyn til fra begynnelsen, siden velkomstbonusene kan være veldig attraktive!

Betalingsmåter

Nettstedet vil ha flere alternativer for nettbank og elektroniske lommebøker som Ukash, Skrill, Neteller), kontinuerlig støtte og en rekke bonuser og kampanjer. Den er dedikert til personer eldre enn 18 år.

Kundeservice

Kundeservice vil være til tjeneste når som helst og hvor som helst du trenger det. Sportingbet-laget vil være til din disposisjon i live chat, e-post eller telefon i tilfelle du har problemer med din konto, spillbonuser etc. Nettstedet vil også ha en del av vanlige spørsmål (FAQ) som adresserer alle vanlige problemer

Sportingbet går hånd i hånd med Leyton Orient FC og Aston Villa

Sportingbet mobile veddemål starter sin virksomhet i stor grad ved å gå i partnerskap med Leyton Orient FC og Aston Villa og signere en toårskontrakt med engelske klubber. Den elektroniske bettinghuset vil sponsorere O-shirtene i denne perioden. Dette viser at dette selskapet samhandler og er dedikert til samfunnets velferd.

Innovasjon banker på døren din!

Sportingbet forbereder også Sportingbet-versjonen på mobile enheter med Android- og iOS-operativsystemer. Det vil bli utarbeidet av samme team av Sportingbet-utviklere som allerede har erfaring med utviklingen av denne typen applikasjoner. Plattformen vil bli rask, raffinert i alle aspekter og enkel å bruke.

For å holde publikum godt informert, har Sportingbet (for eksempel Bet365 og Unibet) opprettet en Twitter-side hvor du kan finne all informasjon på dette nettstedet.

Er du i humør for å tjene ekstra penger? Vel, muligheten er på vei for å materialisere drømmene dine.