Feiring og trøst Sportingbet som England og Wales fans møtes i Lille

Da Gareth Bales langfristede frispark slått på baksiden av nettet, dro England-fanen kledd som en kryssfreser ned i bakken, og hans uttrykk forsvunnet under den sperre kjedeposthjelmen. En walisisk fan i en langdrakt drageutstyr som stod ved siden av ham, ga en sympatisk skuldergni.

Dette var den offisielle Uefa fanzone nær stasjonen like utenfor sentrum av Lille, den nordfranske byen valgt som midtbasen base for mange tilhengere fra begge nasjoner, med selve spillet foregår i nærliggende, men relativt små linse.

Atmosfæren var raucous, ganske beruset, men Sportingbet gjensidig støttende. Når Jamie Vardy utlignet for England, kjøpte dragen en forsterkende ny runde øl.Etter at Daniel Sturridges siste gispmål forseglet en 2-1 England-seier, var det dragen som lå tilbøyelig, hans klode poter ble grepet og rystet av trøstende englens tilhengere som gikk forbi.

For all media fokus på å misforstå engelske fans i Lille kvelden før, var dette uten tvil et truerere bilde av den største massen av støttespillere. Noen støyende, ja, noen er også ganske full, men søker ikke generelt konflikt. Mange flere var knapt merkbare i det hele tatt, rolige og koselige måltider og drinker fra de travle barene. På onsdag ble i alt 27 personer arrestert etter sporadiske skirmishes med noen få engelske fans og russiske tilhørere av fransk riot politiet for å rydde sang folkemengdene med CS gass.Stort antall franske CRS riot politiet ble stasjonert i Lille sentrum, noen bærer CS gassstartere. Facebook Twitter Pinterest Politi i Lille. Foto: Francois Lo Presti / AFP / Getty Images

Mens noen lokalbefolkningen dukket opp litt skremt av de støyende, Sportingbet chanting engelske og walisiske gjester, hvorav noen begynte å okkupere barene klokka 9.00, så andre på moro, filming scenene på sine telefoner. “Jeg liker dem,” sa en kvinne som jobbet på en kafé ved siden av en bar full av syngende fans, da hun ble spurt om tankene hennes. Hennes kollega la til: “De synger mye.

more: Sportingbet sportsbooks página