Nordicbet Finland bonus regler

Vulgaris Sr. ble født en fattig mann, og ble en vellykket forretningsmann, en millionær. I Winnipeg åpnet han den greske restauranten Hermes (oppkalt etter gud av sport, gambling og rask berikelse), var engasjert i næringseiendom … Han var også en veldig gambling mann Nordicbet. Vulgaris Sr. satte på hester, alle slags sport, spillkort, terninger og aksjemarkedet. Og i alt dette var en komplett lekmann.

“Han plukket nettopp en avis og prøvde å føle hva han skulle ta på seg. Ingen logikk! Han var utrolig overtroisk, drømte han om tall, farger, og alt dette påvirket hans avgjørelser, “forteller Vulgaris, og legger til at faren hans ble ødelagt to ganger og kastet sin familie i fattigdom. “Ikke skriv ludoman,” sier han. – Bedre kalle ham en “uheldig spiller …” nba innsats

Likevel husker Vulgaris med glede sin tid med sin far i Las Vegas. Han var bare 18, og han kunne selvfølgelig ikke holde sin fars selskap på blackjack-bordene, så han tilbrakte timer i sportsbettinghuset og så på basketball.

Han var spesielt oppmerksom på tempoet i spillet og justeringer av trenerne til motstanderens taktikk. Han registrerte sine observasjoner i en notatbok. Han overhørte privateers samtaler uten noen illusjoner om sine talenter. “De fleste Las Vegas bookmakere er bare cretins.”

Om kveldene kom hans far med ham Nordicbet, og de satte sammen. De gjorde den største innsatsen for Atlanta-Golden State-kampen, satt $ 100 på forskjellen og tapte.

To måneder i Vegas dannet vulgarisens syn på gambling. Han viste seg å være en eksemplarisk student som ser et dårlig eksempel og gjør det motsatte. Mange i hans sted ville ha gått til ekstremer og bli fiender av spenning. Vulgaris klarte å unngå dette.

“Da skjønte jeg at det er vanskelig å slå på kontoret … spesielt når du ikke forstår hva du gjør!” For en stund jobbet han som portvakt på flyplassen, jobbet med sin bror på NBA og CFL-priser, og da han kom inn i Manitoba University, betalte han allerede foreldrene sine til leie hjemme.

Det første dataprogrammet for modellering Nordicbet av sportsarrangementer dukket opp på slutten av 70-tallet. Michael Kent, en ingeniør som jobbet med atomvåpen ubåter og jobbet for Pentagon, skrev det for å forutsi resultatene av NFL-kamper, samt studentligaer i fotball og basketball.

Finsk blogg om Nordicbet: verkkosivusto Suomi Nordic