Mrgreen

Linjen til bookmakerkontoret “Mrgreen” inneholder et veldig stort antall arrangementer i forskjellige idretter, der hovedfokuset er på fotball, tennis, basketball og hockey. Å male på populære konkurranser vil tilfredsstille enhver spiller. Toppfotballkamper inneholder ofte mer enn 200 spillmuligheter, der ikke bare totaler og handikap er veldig omfattende representert. Derfor er maleri på de mest populære arrangementene på BC Mrgreen en av de mest omfattende blant konkurrentene. Kampene fra konkurransene til “andre fotballklassen” presenteres litt mer beskjedent, men også i tilstrekkelig detalj. For fans av å satse på basketball er det også ganske mange totaler og handikap, mens konkurrenter ofte er begrenset til et mye Mrgreen mindre antall alternativer. Og hockeymaleri er kanskje det mest detaljerte i sportsspillets verden. Så det er sjelden mulig å møte mer enn 100 forskjellige tilbud for den mest populære “vinter” -sporten, fra flere dusin totaler og handikap for en kamp, ​​og avsluttes med de samme tilbudene i perioder.

Live-spill på Mrgreenbet BC, samt innsatser før spillet, utmerker seg også med et stort utvalg av tilbud. Dette består av et stort utvalg kamper som tilbys samtidig online, samt dybden og bredden i maleriet deres. Dette er virkelig fantastisk, fordi en slik overflod av “Live” -spill er vanskelig å finne hos andre bookmakere. Derfor kan vi trygt forsikre at Mrgreen bookmaker er en av lederne innen bookmaking-bransjen når det gjelder tilbud og akseptere spill i “Live” -modus. I tillegg, for å hjelpe registrerte kunder, tilbys live videosendinger av mange pågående kamper her.

Sammenlignet med mange bookmakere, setter BC “Mrgreen” en ganske lav margin på tjenestene sine. Så for mange idretter svinger oddsen for like forventede motsatte utfall av en hendelse her i området 1,9-1,95, som er et ganske høyt oddsnivå blant alle bookmakere.