TOMT: Velkommen, Pleky! Hvordan ville andre stjerners returer transformere ekstremokteren?

Det er mer en ordspill. En betraktning som sannsynligvis aldri vil bli oppfylt nøyaktig. Samtidig kan følgende linjer imidlertid tjene som en rask liste over de mest suksessrike tsjekkiske hockeyspillerne.

Vi tar ikke hensyn til teamets ambisjoner. Et knippe penger som en lokal klubb kan tilby en kjent forsterkning etter et comeback. Ikke engang personlige forhold til lagkamerater, trenere eller funksjonærer.

Alt avgjør hvilke laghockeyspillere som velger…

I vårt tilfelle fungerer enkel patriotisme som en mynt. Liming med hjembyen eller regionen, som Tomáš Plekanec viste.En dedikert eks-representant valgte hjembyen Kladno for å starte den avsluttende fasen av karrieren i Europa, som han skulle tegne i de avgjørende øyeblikkene av sesongen (les mer om Plekances beslutning her). Hvis andre avkom fra den anerkjente hockeybastionen oppførte seg på lignende måte, ville “Jágrova” Kladno bli en perfekt terror fra den nest 1xbet høyeste tsjekkiske konkurransen.

Stjerneknekten Jakub Voráček , hans partner fra Philadelphia Radko Gudas eller Michael Frolík fra Calgary (selv om det skal nevnes at ingen av trioen for Kladno spilte på den siste NHL-utestengelsen i sesongen 2012/2013). Eller kanskje Jiří Sekáč fra Kazan, for tiden den mest produktive spilleren til den siste KHL-mesteren.

Chomutov og Pardubice er for tiden på den bratteste veien til sperre.Og pass på, husk den hendige matador Aleš Hemský , som fremdeles er en av de aktive hockeyspillerne. class = “tit”> Ville Pastrňák spille for Třinec?

Pilsen, som er en av ekstralagens gråtoner i år, ville også rapportere et betydelig løft. Fra utlandet – mer presist fra AHL – kunne de reise Jakub Jeřábek , David Sklenička, Michal Moravčík, Andrej Šustr , keepere Pavel Francouz s Mark Mazanec eller sentrum av Jan Kovar. Mange av dem forberedte seg faktisk til den nye sesongen med indianerne over sommeren. .En partner til stjernen Crosby Dominik Simon , samt keeper Michal Neuvirth eller for tiden den mest produktive tsjekkeren i AHL Filip Chlapík . For eksempel ville årets Stanley Cup-vinner og Praha Letňany Jakub Vrána avlet trekke trøyen med en tydelig “S” på brystet.

Vil også ønske velkommen i Brno. I forsvaret av Comet kunne også starte på gården – https://apostas-brasil.net – Rangers som ventet Libor Hajek og Jakub Zboril , som nylig debuterte for Boston i den berømte NHL.Tomas Plekances nye arbeidsgiver er stolt av å bli med Martin Necas , som lærte å skate og hockey med hockeystokken sin i hjemlandet Zdar nad Sazavou i en alder av femten (ja, saken hans illustrerer når og hvordan man skal vurdere hvem ).

Interessante ansikter kan også vises i garderoben i Vítkovice – Ondřej Palát , Roman Polak eller keeper Petr Mrázek .

Vítkovices regionale konkurrent ville satse på Dallas Radek Faksu , som allerede heiet Třinec rett i salen under vårens sluttspillfinale. Og hvem vet, kanskje Steelmakers vil lokke den største tsjekkiske stjernen til årets NHL David Pastrňák . Boston-sjåføren ble født i Havířov i nærheten, som tenåring han spilte en stund som tenåring.Og nå er for eksempel hans store venn David Cienciala i den ekstra ligaen. Jihlava

Hvis Pastrňák’s landsmann fra Boston David Krejčí skulle velge den nærmeste ekstremålsdestinasjonen, ville en innfødt i Šternberk måtte velge Olomouc.Litvínov, der hockey iboende er et av symbolene i byen, etter den fabelaktige generasjonen Hlinka, Růžička, Ručina og Reichel måtte bare være tilfreds med sønnen til den naganske vinneren – Kristian Reichel .

Far noen av de lavere konkurransene kunne ha større utbytte av tsjekkernes retur. Førstegangsvintere ville være på Slavia-bussen, for eksempel støttet av San Jose Tomas Hertl , Dmitry Yashkin fra Washington eller til og med Buffalo Vladimir Sobotka .

Kanskje det virker som en utopi, men for eksempel tandem Prospal valgte Dvorak foreldrene Ceske Budejovice i NHL-eksklusjonen 2004/2005. More