Tidligere Chomutov fanger opp i Usti: Jeg har mye å lære av Peters

Jánko Laco hjalp meg i fjor, og i år kan jeg få et godt blikk fra Justin Peters, ”nevner Lukeš sin nye partner i Chomutov, som overtok rollen som nummer én etter ham.

“Han brakte freden til laget. Selv om det mislykkes, ikke heng hodet og fortsatt jobbe. Det er veldig positivt, ”roser Lukeš av NHL-opplevelsen. “Så snart Justin kom, trodde vi at vi var sammen, og det overbeviste meg om at det ville fungere.”

Den nye varden på Chomutov-målet blir også rost av hans andre lagkamerater. “Det høres ut for meg som en annen planet. Uvirkelig hvordan han fanger. Han kan ikke engang score et mål i praksis. Han er veldig kul. Ser ut som han har et sted overalt, jeg skal til ham, og jeg tror han ikke er i porten. Plutselig flyr en hånd eller et bein opp og har den.Utrolig! ”Forbauset Chomutov-spissen Vladimír Růžička junior. ”Jeg forventet ham ikke så bra. Det er et godt tidspunkt når han får et mål, han bryr seg ikke med sitater, han legger ikke teppe på laget. ”

Lukes vil gjerne lære av Peters. “I Chomutov vil jeg ta det gode fra Justin, forhåpentligvis her i Ústí kommer jeg tilbake til ro og kamp tempo. Jeg er glad for at jeg kan hjelpe et sted igjen når jeg bare sitter på benken, og beina har vondt mer enn jeg fanger. ”