Litvinov fikk en bøde på 100 000 CZK for Gerhats uberettigede start

Den slovakiske fremover har slått ham, selv om han ikke har vært på listen over spillere i konkurransen. Spillet ikke score, forsvarere av mesterskapet tittelen vunnet 4: 0.

Gerhát tjuefem, som opererer i Nord-klubben siden sesongen 2008/09, klubben var på listen over ferdig før søndag 13 september, da han spilte en annen rundt, på grunnlag av en advarsel fra konkurransedirektøren, Josef Řezníček. Andre forhold Gerhátová begynne – å sette spillere i partituret arket, registrering tilhørighet til klubben og registrert gaming avtalen – ble oppfylt. En gyldig spillerkontrakt er registrert av Gerhát 11.September 2014.

“Etter å ha gransket dokumentasjon og intervjuer med ledende lag (Miroslav Rykl) kom til disiplinærkommisjon konkluderte med at det var en oppfyllelse fakta lovbruddet uautorisert start-spiller, og pliktbrudd trener og lagleder “sa disiplinærkommisjonen i en pressemelding.

tok hensyn til det faktum at det var den første slike krenkelser og spilleren med unntak av å sette på listen over spillere alle andre idretter og tekniske forhold møtes starten.Gerhat deltok ikke i lovbrudd på noen måte og disiplinære saker stoppet ham.

Straffen straffet imidlertid hoved- og linjedommerne i kampen, som ikke sjekket dokumentene riktig og begikk en disiplinær lovbrudd. “Det var en vanlig menneskelig feil. Dette er vår langtidsspiller med en ordentlig registrert kontrakt. Dette burde ikke være tilfelle, men selvfølgelig er hovedoppmerksomheten betalt til nyankomne spillere.Denne feilen skjedde og ikke for ham, noen ikke egentlig straffet, “sier daglig leder Robert Kysela Litvinov.

Anken tilsynelatende tildelt faller. “Jeg har en kommisjon avgjørelse kunne ikke se, men du kan ikke stille spørsmål ved at vi har en feil her bare gjorde det,” la han til skjevt.

Leder av Disiplinærkomitéen Karel Holý også straffet Carlsbad spiss Vojtech Tomečka bot på 10 prosent grunnleggende månedlig godtgjørelse filmet høsten kampen på isen Kometa Brno 18. fredag ​​september. Bare innrømmet at etter intervensjonen av den rivaliserende klubben Tomas Malec Tomeček sannsynligvis ikke kunne holde stabilitet, men dramatisk uthevet konsekvensene av inngrepet.