Frýdek-Místek ledet fra fjerde minutt takket

Lederen av Jihlava med det 13. Venezia over Jizerou plaget uventet. I begynnelsen av den andre perioden bygde Sentralböhmen opp en to-måls ledelse i løpet av 89 sekunder. Angriperen Tomáš Jiránek returnerte Dukla i det 26. minutt og utlignet midt i tredje del.

Michal Hlinka bestemte seg for et ekstra poeng for hjemmelaget. Jihlava fant ikke en erobrere hjemme i åttende rad på rad og korrigerte i det minste delvis lørdagens debakel 2: 9 i Vsetin.

Frýdek-Místek ledet fra fjerde minutt takket være Štěpán Novotný. I power-play-ordningen arrangerte Václav Karabáček, den nye motorforsterkningen, utjevningen. Tjueto år gammel spiss etter at han kom tilbake fra utlandet prøvde uten hell først i trøya Komety Brno og deretter i Hradec Kralove.Letňans avkom er gjest i Sør-Böhmen til slutten av januar og klubben kan utøve opsjonen til slutten av sesongen. I begge tilfeller klarte České Budějovice bare å få kontakttreff og korrigerte ikke det forrige hjemmetapet på 0: 4 mot Třebíč. Hjemme Lukáš Endál scoret tre poeng (1 + 2) i kampen, Frýdek-Místek Novotný streik to ganger.

Prostějov lyktes for fjerde gang på rad. Det avgjørende raidet ble gjort av Tomáš Nouza, som også slo ordinær tid. De resterende to målene til vinnerne ble ivaretatt av spiss David Dvořáček, som for første gang i sesongen introduserte seg i Sparta-trøya.Spissen Markus Korkiakoski lyktes to ganger på stadion.

Kladno tapte Ústí nad Labem 3: 2 på overtid. Ridderne etter målet til Josef Jícha tapte allerede etter 39 sekunder. Patrik Machač klarte å gjøre uavgjort, men tjueen år gamle Jícha flyttet Slovan i ledelsen igjen. Knights ‘utligningsskudd ble født igjen i en svekkelse, denne gangen takket være spiss Jakub Strnad, som til slutt tildelte laget sitt et andre poeng i det 63. minutt. Tomas Plekanec har foreløpig ikke grepet inn i kampen.

Slavia skjøt ut Vsetin 7: 3 i Eden. Etter den første tredjedelen, hvoretter Praha-innbyggerne ledet 2: 1, på grunn av problemer med snøscooteren spilte ikke nesten en time. Lukáš Krejčík hevdet to ganger under Slavia.Wallachianerne tapte etter tre kamper og falt til femteplass fra tredjeplassen. Rallyerne var flinke til å komme inn i den andre perioden, der de hoppet fra 1: 1 til 4: 1 på under fem minutter. Spissen Kevin Klima, som scoret to mål og assistert, bidro til full score. Den 21 år gamle sønnen til kanonisten Petr Klíma introduserte seg i Kadaň i den andre kampen. Laget er også hans 28 år gamle kusine Lukas Klima, som er født i Slovakia.

Kevin Klima og hans tvillingespiss Kelly signerte en AHL-kontrakt med Arizona Tucson farm team i juli og ble invitert til leiren i Coyotes i Arizona.Som forberedelse til NHL scoret Kevin en gang i tre kamper i Anaheim-nettet med en 6: 1-seier. Begge sønnene til den tidligere spilleren Detroit, Edmonton, Tampa, Los Angeles og Pittsburgh spilte sammen forrige sesong på junior QMJHL i Chicoutimi. Tampa-innfødte er amerikanske statsborgere. Ostrava-teamet likte den tredje seieren på fire kamper.