De kalte ham Animal. Tidligere NHL-fighter skutt død. Har hans karriere skadet ham?

hans hender ofte ble drevet, ble benbrudd assosiert ledninger, lær utsmykket arr. Og ennå gjorde kanadiske Todd Ewen en bok for sine barn. Det var Šeptalce øyenstikker og frosk hop, som ikke var redd for å være annerledes enn alle andre.

På isen var “Animals”, en sint mobber som bare startet i 1995/96 sesongen i NHL i 27 kamper. Kun rent hockey kunst ville ikke være på toppnivå. Men, mot og vilje til å lide nevene blant de beste gni.

Han spilte i 11 sesonger av den berømte konkurransen. Våren 1993 tilhørte Montreal Canadiens, som erobret Stanley Cup (sluttspillet hadde startet bare en gang). I 518 NHL oppsamlet 76 poeng (36 + 40)

Førerhuset har -. Som de fleste bøller – meget populære.Han fungerte som assistentkaptein i Anaheim i tre år. Etter sin avgang, men han begynte å vise opprivende konsekvenser av sin karriere.

Etter helgen skutt hjemme, hans slektninger av utenlandske medier, bekreftet at den lange mishandlet depresjon. Hans sørgmodig historie dessverre passer skjebnen til andre menn som levde på skøytebanen spesielt kontroversielle trefninger.

piller på opphisselse. Steroider. Stress. Pain. Sovepiller. Alkohol. Andre stoffer. Hjernerystelser og uopprettelig skade. Depresjon. Plutselig død eller selvmord.

Slike art grafikk overflod med historier om andre tøffe gutta Bob Probert, Derek Boogaard, Rick Rypien, Wade Belák og Steve Montador (ikke ekte bølle).De endte alt for tidlig de siste årene.

Og noen andre kommer til slutten. De mister deres minne, myndighetene tar sine sjåfører, de er avhengige av andres hjelp.

Gino Odjick, en annen kjent kongen av pranks blant strøkene, er ugyldig. “Fra slutten av karrieren i 2002 tilbrakte jeg 32 måneder på sykehuset på grunn av tremorene.” Scott Parker, hvis kone Francesca sier, “Hun våkner ofte og er som en tåke. Mine ord vil bare passere gjennom ham. Han glemmer. Og han kan ikke vende sine tanker til setninger. ”

På den tiden var de berømte.I noen ganger panisk scenene er holdt banging hodet for en ganske god lønn (i NHL, men godt under gjennomsnittet), klapp på ryggen fra sine lagkamerater og applaus násilíchtivých fans.

Etter hvert har det siste blitt mučivěji tiltalt.