Cervenka poster, Vondrka brenner. Og Chomutov er allerede på toppen av extraliga

drar nytte av den Chomutov, som er på grunn av virkningen på toppen av bordet (i tredje sted på grunn av en dårligere score fra Sparta, henholdsvis Liberec). Det ville gjette svært få pre-season, en ny klubb bli respektert trener Vladimir Ruzicka.

Pirates kan nå stole primært på et par Cervenka, Vondrka arrangere viktige mål og dermed poeng. Cervenka poster, Vondrka brenner. Denne ligningen betalt så langt i de to kampene der disse to kamerater opprettet en linje ved å slå sammen med en annen tidligere slavista Vladimir Ruzicka yngre.

I begge tilfeller omsorgen for to mål, begge etter paraden hendelser. Den har et veldig godt inntrykk, og det tilfredsstiller isen.Vondrka er også grunn til å komme i forgrunnen Extraliga produktivitet er topp skyttere. Og rødt? Dette er den andre opptak, spilles to kamper mindre enn de andre.

“Jeg sitter utenfor isen, er det fryktelig viktig. Roman er en flott spiller, han kan finne meg, han ser meg. Også prøver jeg å se på isen, men så langt det kommer heller det motsatte. Jeg ønsker ikke å Jinx det, men det er virkelig flott, “han Vondrka for hokej.cz etter kampen i Vitkovice.

I det han Cervenka første krysset perfekt til den indre grense sirkel hvor Vondrka mindre selvsikkert gikk inn i motsatt hjørne .Og så kunstferdig konsultere en breakaway, hvor dunket hjulet så stor at vyšachovali forsvar i mål.

Men begge er ikke i perfekt kule, robin Vondrka også lider helseproblemer. “Jeg må innrømme at jeg gjør Vitkovice ikke helt i form, men jeg napral hverandre vitaminer,” beskrev Vondrka. Hvordan ser det ut når de begge kurmer 100%? “Håper du liker” representasjon er fremover uculí.

Chomutov men videre presenterer forsiktig spillet og samler litt. Keeper Miroslav Kopriva så etter fire runder i forkant Extraliga suksess for intervensjoner: er det innredet veldig respektabelt tall på 96,3%

Nord-Böhmen sluppet inn bare fem mål, minst av alt.. “Jeg vil ikke rope, men alt fungerer.Vi gjør det vi sier før kampen. Fremfor alt er vi godt forsvare mellombandet, sier Vondrka. Det er allerede klart at det er opp til ham og Romana Červenka å være veldig forsiktig med alle sine konkurrenter.