Å spille av ishockey Champions League begynner, med fem tsjekkiske klubber i aksjon

Trinec tradisjonelt fylt til randen med ambisjoner på alle fronter neste Extraliga, og bygge videre på den store college og suksess i Champions League. Hjem

“Det er en veldig sterk svenske laget. Vi trakk litt informasjon og kamper, og nå er de best forberede oss til å lykkes, “sier trener Jiri Kalous, som tilsynelatende pošetří erfaren spiss Adamski, som ved slutten av fredagens duell med Zlín kunstnere arbeidet deres magi med hamret lår. Ut av spillet tilsynelatende fremdeles og Galvas med Nosek.

Den svenske rival nyter i Liberec. “De nordiske lagene i konkurransen er alle veldig sterke. I forberedelsene beseiret Linköping Skellefteå eksempel 6: 0, som er den kampen som vi tilfeldigvis hadde jobbet på video.Men vi spilte også Skelleftea med en god kamp, ​​og jeg tror vi kan gå gjennom Linköping, sier treneren Filip Pešán. Hans team tiden har třízápasovou suksessfulle serien i Extra League, noe som gjør det eneste resultatet av den andre i tabellen bak lederne Sparta.

Sparta er den eneste stjernen playoff fornyet konkurranse i fjor, som ikke klarte i åttende runde bare for å Linköping . Zürich stenger så langt i den sveitsiske toppdivisjonen ledende kvartett.

“Vi har fått en veldig tøff motstander og kampen der vi er definitivt favoritten, selv i det minste. Men vi gir absolutt ikke opp – vi kan og vi vil flytte. Det vil også ha betydning hvor mange som kommer på tirsdagens fans. Hvis det er et dårlig besøk, mister vi hjemmefordelen, som vil være svært viktig i dette spillet.Vi vet godt at i Zürich stormfulle atmosfære “, sa sportssjef Patrik Martinec.

Vítkovice raid inn i nye Extraliga sesong dempet nederlaget Sparta og Chomutov. Likevel Ostrava finske lag mot toppklasse motstandere ønsker å kjempe prosessen og starte miniserie hjem seieren.

“Men vi vet at vi vil ha en av de beste finske enhetene. Vi venter på den klassiske finske hockey, bruslivý, men også styrke, med god teknikk.De har mange gode spillere, men for oss er det en utfordring og vi ønsker å gå videre, “advarte trener Jakub Petr, som sammen med sin kollega Ladislav Svozil vil møte Kana, Strapáč, Klok og Húževka.

Litvínov Wien motstandere nøye studert og ledet teamet EBEL liga ønsker ikke å undervurdere, selv om våpnene var i mye og på papir tyngre varianter. “Vi har ikke mottatt noen svenske enheten, som er etter min mening den sterkeste i Champions League. Det ville være en interessant konfrontasjon, men jeg er bare glad for at vi ikke fikk den tsjekkiske motstandere, spesielt så i begynnelsen extraleague ville absolutt ikke passer “, sa trener Radim Rulík.

Vítkovice spille fra 17 pm, Liberec Třinec venter på åpningstjur klokka 17:30.Sparta vil starte en time etter dem, og klokken 19:15 starter opptaket av Litvinnov nasjonale tittel.

Inntektene er på plan 6. oktober.