VIDEO: Livsmål for Bournemouth midtbanespiller, først De Bruyne

Forberedende tiltak står for oppmerksomhet i stedet for en målrakett. Ighalo of Watford scoret etter å ha byttet tre av lagkameratene sine. Abdi sendte et tilbakepass til Capoue, som møtte Deeney og så sendte ballen til skytterne av Ighal.

Anthony Martial Southampton – Manchester United 2: 3

. Da han debuterte Liverpool for en uke siden, klarte han å vinne et 3: 1 mål. På søndag hadde en nittin år gammel offensiv midtbanespiller allerede startet i baseline og scoret i Southampton to ganger.. Ved å velge de peneste målene kom fluke som de savnet zasekávačkou kvitt forsvarer Van Dijk og deretter Mazácký ferdig

tredje Kevin De Bruyne Manchester City – West Ham 1: 2

belgisk Supertalent Det var det andre spillet for Manchester City, den første i baseline. Mot West Ham tappet ned på venstre ballen til høyre for seg og steget fra 18 meter brent stanga.Forresten mistet Manchester City og De Bruyn begge kamper i de foregående fem uten De Bruyne-vinneren.

Manchester City – West Ham United 1: 2 </etter fem minutter, som utgjorde den overraskende utviklingen av kampen. Moses hadde mye plass i midten av feltet, han satte ballen på missilen og slo seg til høyre. Det voldelige slaget foran Hartem hoppet fortsatt og falt til nærmeste stang.

Matt Ritchie Bournemouth – Sunderland 2: 0

Premier League spiller Ritchie første år også som Bournemouth.I duellen mot Sunderland limte han hjørnet til venstre, senket ballen til brystet, og uten å miste det til bakken, trakk han ham til øverste hjørne av porten. Premier League sjette runde fikk ikke et bedre skudd.