VIDEO: Jeg er for dyr? Se hvordan Martial stilte kritikere

I siste runde mot Liverpool samtidig startet på benken for å spille treneren van Gaal sendt etter en times spill. Det var nok for tjue minutter, Martial hadde feiret sitt første mål i en United-trøye, som forseglet seieren tre: 1.

På søndag på feltet Southampton-spissen van Gaal nitten bygget fra første minutt og absolutt ingen angrer. Ran i det 34. minutt, da han fant Martial ball savnet, pakket rundt en forsvarer og sendte ballen Mazácký stanga. Sammenlignet med 1: 1 og løp til cornerflagget for å feire

I andre omgang snudde stillingen da han utnyttet en stor feil forsvarer Yoshida.. Han sendte besøkende et pass, men la ikke merke til at Martial ventet på en sjanse.Ballen gikk og placírkou, igjen i fullstendig ro, traff helt oppe i krysset

Manchester slutt vant. 3: 2 og en tenårings drapsmannen sendt kritikere et klart budskap: Jeg betaler

På samme tid skjønt å USA kom fra Monaco, kaptein Rooney måtte spørre Schneiderlina franske lagkamerat, som faktisk er den nye tillegg. Hans navn ikke visste de fleste fans og eksperter var et mysterium hvorfor det er Manchester så mye penger for neprověřeného tenåring.

“Jeg forventet aldri det så raskt tilpasser seg og klarer å starte så godt,” roste backup Gary Neville, den tidligere longtime forsvarer av United og nå ekspert på Sky Sport TV. “Spørsmålet er, om han kan gjenta slike forestillinger.Han har vist at han kan skyte mål, starten var veldig eksepsjonell, men hvis han selv blir en ekstraordinær spiller? Det er vanskelig å si. ”
Van Gaal er forsiktig. “Han har det bra, men han er nitten. Du kan ikke forvente å spille så bra i denne alderen. Snarere vil han ha svingninger, “mistenker han. “Men det er ikke et problem for meg, jeg forventer det. Jeg er veldig glad for å ha gitt tre mål i to ligamatcher og tilpasset systemet vi spiller. Ikke alle kan gjøre det! ”

Neville er også enig. “Før han kom til Manchester scoret han 15 mål i 70 kamper. Det mente ikke å skinne slik.Men, som han sluttet seg til Premier League, han gjorde oss alle veldig imponert, “sa hun.

Under trykket av Martial en tid, vil han utgjøre Transfer journalister og fans vil ofte minne. De som trodde ham ikke, men han viste seg raskt at talent har. Og at skiltet ‘nye Thierry Henry “, som skaffet ham de franske journalistene, til slutt ville ikke være så overdrevet.