Verden er pragmatisk, og nå avgjøres alt av penger

4. Han ble Premier Leagues beste trener og årets trener fra Association of Managers of England, som tidligere bare Arsen Wenger lyktes som utlending. Den uheldige italieneren, som fikk sparken fra det greske landslaget etter fire måneders arbeid, var i stand til å bli den beste i den sterkeste ligaen i verden.

5. Han revurderte og løftet karrierer til Hoot, Drinkwater, Thompson, Morgan og andre til et nytt nivå. Hans avdelinger Marez og Vardi ble nominert til tittelen som verdens beste spiller. Overføringsverdien deres før mestersesongen oversteg ikke en million pund. På slutten av sesongen ble prislappen satt til minst 25 millioner pund for hver.

2016s beste trener: Claudio Ranieri Foto: Reuters, FIFA.com. goal.com

Verden er pragmatisk, og nå avgjøres alt av penger. Der, i denne verdenen av selskaper og sjeiker, ble den stygge andungen til en vakker svane. Og dette ble mulig takket være den gråhårede trollmannen Ranieri, som for sine utnyttelser er forpliktet til å motta hovedprisen i sitt liv. En belønning som vil slette alle feil i hans begivenhetsrike karriere.

Nå er det vanskelig å tro det, men i nesten hele spanjolenes historie ble ansett som tapere av internasjonale konkurranser. Nå og da snublet “Fury Roja” inn i kvartfinalen i et stort fotballforum og fløy ut. Bortsett fra seieren ved Euro 1964, kom den virkelige suksessen til spanjolene bare i vår tid, og startet i 2008, da Europa ble erobret i stadionene i Østerrike og Sveits.

La oss snakke om de beste representantene for et av de sterkeste lagene de siste årene.

15. Sergio Ramos (2005-nå; 131 kamper, 10 mål)

De beste av de beste: Topp-15 største spillere av det spanske landslaget Foto: Goal.com, eurosport.com, UEFA.com, Marca

Noen vil nekte Ramos sitt bidrag til suksessen for laget sitt, men hans status som en av de mest fremtredende og fremragende forsvarerne de siste årene er uten tvil.

Som en del av “Fury of Rohi” oppnådde Ramos verdensmesterskapet “gull” og ble to ganger europamester. På klubbenivå, som en del av Real Madrid, endte han tre ganger først i eksemplet og hjalp to ganger laget til å vinne Champions League.

Ramos er den tredje spilleren i Spania etter antall spilte kamper.