Topp 5 høyest betalte fotballspillere i verden

Fra år til år blir kvinnefotball stadig mer populært. Dagens heltinner er bare en liten del av disse menneskene å være stolte av. Nesten hver eneste av oss fortløpende (en gang i året når du publiserer inntekter til fotballspillere) med nysgjerrighet ser i lomma på en millionær fotballspiller, men bare de mest lojale fans av kvinnefotball vet hvor mye jeg tjener stjerner av det motsatte kjønn ved å spille fotball. Før jeg begynner å beregne, vil jeg gjerne uttrykke håp om at disse jentene, som andre kvinner, vil få sin del av oppmerksomhet ikke bare en eller to ganger i året som en entourage for en av de internasjonale høytidene, fordi de virkelig fortjener det.

Nicole Banecki
Klubb: Freiburg (Tyskland)
Alder 27 år
Posisjon: Fremover
Årslønn: 90 tusen dollar

Den eneste representanten for Europa i vår rangering. Det er sant at Nicole er en europeisk utelukkende med pass, da Kamerunisk blod renner i venene til den tyske spissen Freiburg. Hennes far, en innfødt fra Berlin, er en kjent lege, brenner for to ting: fotball og reise. Under en safari i Kamerun møtte han sin fremtidige kone, som ble mor til tre barn: tvillingene Nicole og Sylvia, og hennes sønn Francis. Alle tre er profesjonelle fotballspillere. Francis “støver” i den fjerde regionale ligaen, Sylvia spiller for kvinnene “Bayern”, som Nicole også spilte til nylig, men i 2014 flyttet hun til Freiburg. Fremveksten av et ekte fotballdynasti bør ikke bli overrasket, for i tillegg til faren sin, besatt av fotball, spilte hans mors fetter, Marcel Mauv, i landslaget i Kamerun på verdensmesterskapet i 1998 i Frankrike.

Siden 2008 har han vært involvert i det tyske landslaget, men på mindre enn åtte år har hun bare spilt fem kamper i Bundestim. Likevel tjener high-speed og tekniske Nicole, hvis idol i barndommen var Zinedine Zidane, solide penger til kvinnefotball – 90 tusen dollar i året. For eksempel tjener Alexander Kokorin samme beløp på Zenit i 13 dager.