Puyol deltok i tre verdensmesterskap og tre europamesterskap

Puyol deltok i tre verdensmesterskap og tre europamesterskap, og ble ansett som en av verdens beste forsvarsspillere. Blant hans meritter er tittelen årets beste forsvarer i Europa, og i troféskapet hans er det seks cuper i det spanske mesterskapet, to kopper Spania, fem Supercuper i Spania og tre cuper i Champions League.

10. Andoni Subisarreta (1985-1998; 126 spill)

På toppen av sin karriere ble Andoni Subisarreta med rette regnet som en av de beste keeperne på planeten.

Han startet sin karriere i friidrett fra Bilbao, som han vant to ligatitler med, og flyttet Andoni til Barcelona, ​​hvor han vant bokstavelig talt alt, inkludert (fire ganger) ligatittelen og seieren i Champions League (som kaptein). På klubbenivå var hans siste lag Valencia, og på landslaget deltok han i fire verdensmesterskap og to euro – akk, til ingen nytte.

I lang tid var Subisarreta mesteren i antall kamper for landslaget til han ble slått av en annen keeper, som litt senere.

9 Fernando Hierro (1989-2002; 89 kamper, 29 mål).

De beste av de beste: Topp-15 største spillere av det spanske landslaget

Marca

Ser man på statistikken til Hierro, kan man knapt tro at han var en forsvarsspiller. Ja, i hele fotballhistorien var han en av de mest suksessrike forsvarerne, på en gang til og med ansett som den beste scoreren i sitt land!

I likhet med Subisarreta deltok han i fire verdensmesterskap og to euro, og i 2002 anerkjente FIFA ham som en av de beste fotballspillerne i Sør-Korea og Japan.

På klubbenivå har Hierro gjort store fremskritt med Real Madrid, der han har blitt spansk mester fire ganger og tre ganger som Champion League-triumf. Etter å ha vunnet Champions League i 1998, ble han anerkjent som den beste forsvareren i sesongen. Hierro avsluttet sin karriere på Bolton.