Men hovedproblemet med “Manchester”

Men hovedproblemet med “Manchester” er ikke i Mourinho – det ble tydelig etter at overføringsvinduet ble stengt. Treneren forberedte ikke bakken for et tidlig skamfullt tilfluktssted, men prøvde å rope til ledelsen. Han sa rett og slett at listen over nykommere han vil se på klubben, har lenge vært i hendene på konsernsjef Ed Woodward.

Det var ingen trekk – United ble igjen med en nykommer, noe som kunne være et potensielt løft for starten, brasiliansk Fred. På sjenerøse asfalterte amerikanere bøter Mourinho var i stand til å kjøpe den talentfulle junior Diogo Dalota som knapt spiller en stor rolle i debutsesongen.

Guiden ikke oppdatere enten flanke, som spiller en 33-åring Young og Valencia (oppkjøp Dalota – investeringer for fremtiden), og heller ikke den høyre kanten av angrepet, som siden dagene av Van Gala hengende elendig og treg Mata. I fjor kunne Woodward ikke være enig med Inter om kjøp av Ivan Perisic, og United forblir med et hull i den viktigste posisjonen.

En annen hodepine for laget har lenge vært midtpunktet for forsvaret – i denne posisjonen i “MU” vises enten dyktige, men uerfarne eller erfarne, men gjennomsnittlige spillere. Mourinho siden begynnelsen av sommeren drømmer om en stilig forsvarer og mødre, ved siden av som vil avsløre Bailly og Lindelof, noe som vil frigjøre Rojo og sitte i en aksje Smalling.

Inntil de siste timene av overgangsvinduet, “United” pacing markedet og prøver å få ned prisen på Alderweireld, så gjør Maguire dyreste forsvarer i England. “Devil” selv bukket under for en latterlig knep middel Diego Godin, som sa at hans klient var interessert i å flytte til England, bare for å banke ham bedre kontrakt i “Athletics”.