Mellom CSKA Moskva og den diskvalifiserte

Mellom CSKA Moskva og den diskvalifiserte toårige midtbanespilleren var det ingen verbale eller skriftlige avtaler om obligatorisk retur til “hærlaget”. Det var ingen gjeld – Roman satt ikke på kontantvedlikehold av CSKA. Kontrakten ble brutt i lang tid med gjensidig samtykke – uten ytterligere utbetalinger til den arbeidsløse idrettsmannen som begikk dumhet. Det er ikke noe poeng å snakke om æresplikt. Jeg innrømmer at klubbens ledere kommunisere direkte med spilleren eller hans agent, for å diskutere samarbeid, men til slutt kom til den konklusjon at det ikke er nødvendig, siden det er ingen fordel for begge parter. De monetære vilkårene, perioden for den sannsynlige avtalen, mening Viktor Goncharenko, det nye laget som danner det nye laget, er alle veldig viktige.

Tro meg, slik at du vet det og uten unødvendige påminnelser: Evgeny Giner aldri savner henne, spesielt når det kommer til fienden av klubben, spilleren angivelig mottatt fra bitre rivaler. Umiddelbart ville det være en reaktiv støy, men nå valgte de innflytelsesrike representanter for CSKA taktikk av mystisk stillhet. Så det er mer praktisk – og la folk tro at det var en avtale å returnere, men nå er det bare en dråpe fornærmelse. Men resentment er som om du nektet å kjøpe kule joggesko (samling 2016 / det er andre / det er ingen ekstra penger), og neste dag går en hatet nabo i samme sko.

Lovlig er alt rent, men i form av moral … Bestem deg selv. 31, en veldig delikat situasjon, lang tid uten jobb, er det nødvendig å mate familien og strebe etter å nå det forrige nivået av lek. En roman er ikke en “hest”. Først han leiesoldat fotballspiller og fri for forpliktelser til tidligere klubb agent, som er stort behov for kamptrening, der det forberedt på å gi, og til arbeidsforholdene og organisert klubb og spiller og trener på samme tid for å styrke sammensetningen oppnådd. Eremenko roman er mer nødvendig for Spartacus.