La oss stå opp. Det handler om en god kamp, ​​sier treneren til Ostrava

Men til tross for et nytt nederlag Banik spillet var ikke helt forgjeves. Det gir lagets håp. “Jeg var veldig glad for at våre resultater ble sammenlignet med de foregående tre mer enn godt,” sa trener Radomir Korytář Ostrava. “Vi må riste det av. Jeg tror det er et spørsmål av en kamp når vi vinner til spillerne hevet sin tillit og klatring er opp. “Det ville Baník lyktes neste i Teplice?

” Gutta som må redde svært vanskelig, “sa Ján Gregus midtbanespiller, som forlot vinteren Banik til Jablonec. “Hvordan de kan gjøre det, er det opp til dem. Men jeg ønsker dem alt det beste. ”

De er enige om at problemet Ostravans kan være at allerede ikke stole på srdcaře slike var Lukes, Svěrkoš og Baros. “Banik grunnla alltid sine egne fotballspillere.Han hadde legender han kjente over hele Tsjekkia, og nå er det ikke en. Når du forlater spillere som klemmer og barer, så jeg tror ikke det er bra, “sa Gregus

Jablonec løp mot tre tidligere ungdoms Banik -. Pavlenko, slurry og Holzer. Dette er halv i forhold til den første duellen denne sesongen. På den tiden, grunnlaget fortsatt Frydrych, Foltýn og Vengřinek. De er allerede på klubben.

Baník mot Jablonec innført en annen ny spiller forsvarer Martin Dostal og erstatning spissen Marek Cervenka. “Han fikk spilte veldig bra, jeg likte det og LASIK i samarbeid med Ježdík var ettertrykkelig. Rød gikk de siste tjue minuttene.Det virker for ham at han hadde en lang spillkammerat, han savner sin seier, men jeg tror at laget vil hjelpe, sier treneren.

En annen nykommer som kom i de siste to ukene, er forsvareren Jaroslav Machovec. “Han oppfylte oppgaven jeg forventet. Han hadde noen unøyaktige passerer, men han klarte å slå opp i kampene og kommuniserte mer enn Drobek og Kaša, sa Korytar. “Han er en venstreforsvarer, men han kan også spille et løft.” Han presset midtstjernen Martin Kouřil fra basen. “Hans forestillinger var ikke ideelle. Jeg snakket med ham og han sitter nå på en benk, han vil definitivt hjelpe, sa treneren.