King of Shooters David II. Lederen for Budejovice berømmer Ledecký

Det tok litt tid og fotballen avlet i Stara Boleslav, som startet under farens ledelse og spilte i Prags Sparta fra han var ti år gammel, flyttet til Sør-Böhmen.

da han kom i siste øyeblikk, sier Dynamos kaptein Jiří Kladrubský. To sesongåpningskamper måtte vente. Han hoppet inn i spillet i den tredje, men klarte allerede i den fjerde å score for første gang, da Prostejov traff skuddet fra George Kladrubsky. Vítkovice, Pardubice, Varnsdorf og siste gang på søndag Žižkov. Der spilte han bare 29 minutter.Han roterte på grunn av en skade.

“Jeg husker at jeg hadde to store sjanser i Pardubice som jeg ikke ga. Men i Varnsdorf, for eksempel, kom jeg meg ikke dit heller. Det var en kamp jeg ikke hadde opplevd på lenge. Hjemmet gjorde alt for å forsvare, ”minnes han om den nest siste kampen hvor Dynamo vant like tett 1: 0.

Kan finne et sted i kalk

Ellers spilte stadion i Varnsdorf-bassenget en viktig rolle i karrieren til David Ledecký. Det var der i 2014 han klarte å etablere seg blant andre ligaskyttere. Det var et vendepunkt i vendingssesongen hans. Først blant voksne.Mest av alt var samarbeidet mot Hradec Kralove, der paret klarte å score alle tre målene i en 3: 1-seier, og Ledecký kunne kreve sitt første hattrick i sin profesjonelle fotballkarriere.

Ved første øyekast, at David Ledecký for tiden opplever den beste sesongen i karrieren. “Gjerne fra skytepunktet. Men selv min periode i Znojmo eller de første seks månedene i Polen var utmerket, ”beskriver han. I Znojmo, der han forlot Spartan junior, fant han en venninne og kommer tilbake til Sør-Moravia regelmessig. Og Polen var en ny og stor opplevelse for ham i en av de mest berømte polske klubbene Gornik Zabrze.

“Etter to år i Znojmo ønsket jeg å endre miljøet.Gornik spilte også den andre ligaen den gangen, så jeg var ikke redd for den, ”husker han sommeren 2016. Fra den andre ligaen kom han til utlandet slik at Znojmo spilte som forberedelse mot den polske klubben. Siden den gang har det vært snakk om flytting til utlandet, som kulminerte med den siste mulige overføringsdagen. andre-ligaen Opole, som ikke vurderes med tilbakevirkende kraft den rette avgjørelsen. Han reiste 100 kilometer om dagen, og det siste halvåret hadde han ikke spilt i Polen i det hele tatt.

“Jeg var om sommeren før jeg bestemte meg for hva jeg skulle gjøre videre. Jeg lurte på om jeg skulle bli i Polen eller returnere til Tsjekkia.Så i fremtiden ville Ledecky Club ikke bare hjelpe til med skyting, men også økonomisk. “Men det blir ikke om vinteren. Vi har ingen intensjoner om å gi ham fri nå, forsikret Martin Vozábal, daglig leder i klubben.

I Sparta jobbet han med spillere som Hovorka eller Hybš, som nå spiller den første ligaen. Og hvis den vedvarer i den etablerte trenden, antas det at David Ledecký snart vil se nærmere på den. Enten i Budejovice-trøye eller en annen.

Og til våren får vi se hvor lenge forsvarsspillerne i den andre ligaen kommer til å være på Ledecký.