Jeg vil ikke være på alle treninger, innrømmet Jihlava-trener og manager Bokša

Det kan skje at du besøker treningen Jihlava plenen vil kjøre rundt fotball trening kits og fløyter rundt dem med gruppemedlemmer.

Husk, det er ikke noe spesielt. Men etter en stund begynner du å tenke: Hvor er hovedtrener

Gone?.Det er ikke her.

Ja, mens herrene i uniform bare kan bryne taktikk på neste motstander, Milano Boks, som nå etter å ha blitt sparket Klusáček offisielt anerkjent som hovedtrener, på den tiden kunne sitte et annet sted.

Kanskje kleskode ved bordet hvor det vil bli diskusjoner om potensialet ankomst eller avgang av noen spillere.

den nåværende trenden er at klubbene fortsatt har bredere og bredere implementering lag, så en og annen fravær – i anførselstegn – en mann på trening trenger ikke å skje

de er ikke kombinere begge funksjoner

La oss snakke alene Boks Milan: “for alle praksis økter.?. Derfor har vi et bredt implementeringslag. Men jeg vil ikke dramatisere det.I forrige uke løst jeg overføringene, og jeg var fortsatt på treningen. Jeg vil ikke gå inn i en rolle, men dagen har mange timer. Dette er ikke bare et spørsmål om to eller tre timer, når du trener ”

. Mann med en stor spak

Fotball International Ladislav Vízek kan ikke se det store problemet. Ifølge ham, kombinerer funksjon

kan ikke glemme sin omfattende postscript. “Mr. Boks likevel fått mye ansvar. Vil i hovedsak være den andre etter eieren, som vil være ansvarlig for den sportsdelen. Et hundre prosent av hans arbeid venter på ham, og han må bøye seg. Men tilbringer mye tid i frisk luft, og det er en fin jobb. ”

Frisk luft Boks sikkert velkommen…Det er ingen uenighet

Sammen med kolleger må nå riktig engasjere celler og finne ut en måte å kvitte seg med rednings bekymringer

Vízek gjentar: “Mr. Boks venter desidert lett arbeid . ”

Så fortsetter han:” jeg har hørt at Jihlava kan være en aspirant til å bli sparket. Boksa sitter på varme stoler for øyeblikket. Når Vysočina faller, ville det være hans feil. . Han tok den på seg selv, med hensyn til disse to funksjonene ”

treningsøkter vil hovedsakelig Kucera

Kanskje ikke overraskende at det store flertallet av opplæring av unge menn fra det skotske høylandet vil hjelpe offisiell romersk Kucera.

det er riktig, er det han som fortsatt ikke har nådd studiet av den høyeste trenerlisens.Men mest av alt, mannen som tok over Manchaft i fjor etter avskedigelsen av Petra Rada og brakt Jihlava ut av krisen. Manageren Josef Jinoch var alltid i posten.

Men som en følge av det begynte en bølge av kritikk at det var en omgåelse av reglene. Som det er, vet du sikkert…

Tilbake til disse treningene. “Vi jobber sammen for innhold og organisasjon, og det er mitt ansvar. Når det gjelder lederskap, vil det meste av treningen bli ledet av Roman Kučera. Noen vil gjøre det personlig, noen ganger vil jeg bare se på dem og noen ganger vil jeg ikke være der i det hele tatt, “forklarer Bokša. Det kan være at han mangler allerede. Ved slutten av overføringsperioden er de siste timene igjen, og Boksa prøver å tiltrekke seg en annen spiller. På fredag ​​sa han: “Det er en type fotballspiller som ikke har et slagsmål.Vi trenger den typen ting. Dessverre vil han ikke være spilleren på baseline. Jeg kan ikke si navnet, men jeg kan si at han tilhører blant de talentfulle og han er fra spartansk klekkeri. »Så med de unge spartanerne har de en god opplevelse på høylandet. Hybš arkiverte en linje og returnerte til Sparta. Janos er fortsatt vert i Jihlava, og når han ikke er skadet, er han en av de beste. Ja, slike talenter vil nå trenge Jihlava som et salt.

Alt er i hendene på en mann. Milan Bokša, en trener og en leder av habaděj.

Vil han holde to stoler samtidig?