I 1962 insisterte Sagnago Bernabeu

Det er også interessant i Sarah at han var en sjelden fotballspiller som ikke spilte for verken Real eller Barcelona. Han tilbrakte mesteparten av sin karriere i friidrett fra Bilbao, som han ble mester med og vant den spanske cupen fem ganger.

13. Amancio Amaro (1962-1974; 52 kamper, 11 mål)

De beste av de beste: Topp-15 største spillere av det spanske landslaget Foto: Goal.com, eurosport.com, UEFA.com, Marca

I 1962 insisterte Sagnago Bernabeu selv på at Amaro signerte “Real” – til tross for at den gale prisen den gang. Det dristige trekket var berettiget, og Amancio hjalp Real Madrid med å oppnå utrolig suksess, og vant seks ligatitler i de første seks årene i klubben.

Amaro var en av skaperne av den første triumfen i sitt land på den internasjonale arenaen, etter å ha vunnet gull i Euro 1964, og ble mester for Spania ni ganger.

12. Jose Antonio Camacho (1975-1988; 81 kamper)

Svært ofte blir selv de store forsvarerne møtt med likegyldigheten til publikum, som bare gir store besparelser og fantastiske mål. Men Jose Antonio Camacho vil ikke bli glemt av historien.

Camacho regnes som en av de beste fotballspillerne på 70-80-tallet som en del av Real Madrid. I 15 år har Camacho som en del av “Royal Club” oppnådd ni (!) Mesterskapstitler og vunnet i to Champions League-trekkplaster.

Ballkontrollen hans og synet på feltet var makeløs, og i hele karrieren fikk han bare ett rødt kort. Til tross for at hans del av landslaget var sølv på Euro 1984 i Frankrike, var han en av de beste spillerne i Spanias historie.

11. Carles Puyol (2000-2010; 100 kamper, tre mål)

De beste av de beste: Topp-15 største spillere av det spanske landslaget

Kanskje den mest forferdelige og ubehagelige forsvareren i Spanias historie. Puyol har vært en lojal spiller for laget i 10 år, og han har stått for nesten 400 kamper for Barcelona, ​​der han var kaptein.