Husker du den kraftige uttrykket Ivelin Popov

Husker du den kraftige uttrykket Ivelin Popov da han var i før forrige sesong ble sendt inn som innbytter mot “Ural”: “Stadig, f *** ing, andre er galt, og jeg endre” bulgarsk ofte og åpent uttrykt misnøye med sin stilling i røde hvite lag, selv om sjansen til å bevise seg selv i midtbanespilleren var nok. Det er kjent at forholdet mellom spilleren og Carrera anstrengt i lang tid, så var det en leieavtale nevnt i “Ruby”, tvunget til å returnere til Moskva for å søke etter en ny klubb, klar til å kjøpe ut kontrakten Ivelina. Han mottar fortsatt spilletiden i Spartak, men sommeren TO er fortsatt åpen. Alt i alt skriver jeg ikke om det faktum at Popov må presses drevet: Som en roterende fotballspiller er han noen ganger nyttig, bare han vil gjerne spille mer, men i Moskva er dette urealistisk.

CSKA scoret på Roman Eremenko – ingen gjeld. Han trenger “Spartacus” Foto: Spartacus, RPL

Sofyan Hanni. Mann er et mysterium. Hvis sprø Jeannot lenge alt er klart (dårlig tid til å la gå), så alt er mye algeriske grumset: I motsetning Ananidze, Hanni ganske godt, men ikke ennå brukt for “Spartacus” ingen fullstendig match. Han hviler enten i reserve, eller i løpet av kampen gir vei til noen på banen. Hvem og for hvilken vinter tok en mann fra Anderlecht ut, slik at Hanni på benken holder seg til den unike Pedro Rocher? Sergei Rodionov glødde med et oppriktig smil da “Spartacus” annonserte overføringen av Hanni. Og nå ser vi det sure, likegyldige uttrykket til generaldirektøren for rød og hvit på bildet med en lykkelig Massimo og Roman Eremenko.

Selvfølgelig er signeringen av den tidligere lederen av CSKA suksessen til den vennlige Trabukki-Carrera tandem. Eremenko på topp og før diskvalifisering var blant de beste kreative midtbanespillerne til Russlands Premier League. Og i “Spartacus” var en slik playmaker ikke og ikke siden Alex Meschini. Selv om Roma i optimal form – dette er trykket og universalismen, og den opprinnelige teknikken, som ikke engang var en brasiliansk, elskede fans av rød og hvit. Eremenko har alt for å bli sitt eget lag Massimo Carrera.