Han vil forbedre og komme tilbake til feltet brattere enn før

Han vil forbedre og komme tilbake til feltet brattere enn før. Fools roper at “Spartacus” tok en narkoman. Hardcore triks i vår tid spiller ikke fotball, men liknende lovbrudd er fortsatt begått av mange velstående idrettsutøvere fra de som talent og skjebne bare ikke har lov til å utføre i Champions League, der det er en streng prosedyre for dopingkontroll. Tapt og ikke de mest kloge spillerne tilbereder noen ganger sinnets renhet – det er viktig å stoppe i tide og glemme alltid om muck. Nå for å diskutere og analysere er det ikke nødvendig med romerske feil fra fortiden, men hans spill i nær fremtid.

Problemet med “Man United” er ikke i Mourinho. Bosses rammet treneren for penger

Vasily Legeydo – om overføringskampanjen “MU”.

I januar utvidet Manchester United kontrakten med Mourinho frem til 2020 – klubben gjorde det klart at neste sesong vil portugisiskerne starte på Old Trafford uavhengig av resultatene. Siden da har mer enn seks måneder gått – Jose vil virkelig bringe United til det første spillet i sesongen, men ellers skjedde treneren til treneren og laget i luften.

Problemet med “Man United” er ikke i Mourinho. Bosses rammet treneren for penger
Foto: MUFC

I løpet av forberedelsesfasen tur Mourinho snakket mye med pressen om stjernene, etter mangler VM, sammensetningen av det nivået som han forbereder seg til mesterskapet, og situasjonen i overgangsmarkedet. Journalister og fans tolket Josés snakkesalighet raskt: han skjønte at ingenting ville komme ut, sette scenen for høyt svikt og tilbaketrekning, klager nå, da for å være berettiget.

Fotballverdenen på forhånd hevdet Mourinhos anklage og dømte ham til en skammelig oppsigelse et par måneder etter begynnelsen av sesongen. Omdømmet til den dystre United-treneren jobbet mot ham: de så grunnen til klubbens feil og forberedte seg på den berømte tredje sesongen, som om feilen i ham var en karmisk nødvendighet for Moura.