Et skammelig resultat og et skammelig spill, sa Budweiser-kapteinen

Som himmelen og bagpipe. Disse er de nåværende utgangene fra begge lag i den andre sør Bøhmen fotball League.

Táborsko starter og spiller en stadig bedre, resultatene Budweis Dynamo har en helt motsatt problemer. Han mistet Karvina på lørdag høy 0: 5. Tabor igjen kan feire hjemme Vyšehrad beseiret. 2: 1 i den tredje tabellen

“Oppriktig, nivået på spillet vårt vi ikke spille en god kamp. Vi spilte under våre alternativer. Vi har for oss å vise frem fotball bedre og flere seere underholdt ham, “sa et kritisk blikk på wrestling trener Peter Tabor Frňka.

Etter Strnada mål etter 79 minutter det virket keeper Michal Toma holde denne andre null.Men to minutter før slutten av kampen han ferdig med det Gregor.

“Vi må være tre poeng hjemme. Det er bra. Jeg er litt beklager at vi ikke holdt en ren konto tilbake. Jeg beklager for Michal Tom fordi han stilte godt gjennom hele kampen. Men dette er bare en kosmetisk ting, “sa Frňka

Cipro: Motstander av oss kjørte

Når . Karvina legges bare i det tjueførste minutt tredje mål på innenlandsk Buda og i fotball terminologi spilte bare “en gate” ble vinneren allerede klart

“Vi lar motstanderen spille, og i det tiende minutt det 2: 0 . Jeg vet ikke, jeg vet ikke hva jeg skal si. Det var en skammelig prestasjon.Spillet vårt hadde ingenting å gjøre med den andre ligaen, enn si at vi ønsker å spille på spissen, “knurret han etter fiaskoen i Karvina kaptein på Region Petr Benat.

I andre omgang sendte treneren til Dynamo Frantisek Cipro Wermkeho for Cutting Jurdík for Dvorak. Men ingenting hjalp, innenlands var fortsatt bedre. Noen få minutter før kampen selv Karvina lagt to flere mål.

“Målet ville hjelpe oss en stund, men vi var bare tegn på sjanser. Jeg får ikke to mål på slutten av spillet. Det er bare skammelig og uverdig vis presenterte resultatet av spillet “, sier Beñat.

På samme måte lørdagens kamper så Pavel Novák. “Første halvdel var tragisk fra oss. Samlet sett går halvtid ikke bra. Vi sier det før hvert spill, og det hjelper ikke.Jeg kan ikke forklare det. Alle må komme inn i samvittigheten og starte med oss ​​selv, “han nevnte.

En duell å evaluere Dynamo treneren Frantisek Cipro? Veldig fort og veldig kort. “Vi har to mål mye. Vi gjorde en forferdelig mengde feil i spillet, jeg kan ikke forestille meg det. Motstander kjørte oss”, sa en masse misfornøyde trener for regionen.

Etter mer enn en måned, til den niende fotballspillere Dynamo fredag ​​vise hjemmearena. Fra klokka 18 starter spillet med den femte summen fra Ústí nad Labem. Den tredje tabell Tabor spiller lørdag klokken 16.30 løpet av det siste Frydek-Mistek.