Denne sesongen har Lindelef Mourinhos tillit

Selvfølgelig er Pogba en av de beste fotballspillerne i vår tid, men i Manchester United ventet de mye mer fra ham enn de mottok. Mourinho mislykkes i å finne en tilnærming til den ubarmhjertige franskmannen, og derfor er det i pressen noen gang og da skvaller om en annen konflikt mellom treneren og midtbanespilleren.

Ikke legg Pogba i Jose har rett og slett ingen rett for objektive grunner. For at Paul virkelig skal begynne å spille med full styrke, må Mourinho imidlertid fungere riktig med spilleren og fremfor alt med sin psykologiske stabilitet.

Victor LINDELEF – kjøpt for £ 31.5 millioner fra Benfica
Overføringsvurdering: 3

Ifølge rykter ønsket Mourinho virkelig å logge på forsvaret av nøyaktig Lindelöf. I denne svenske Beke så portugisiske en spiller som kunne sementere forsvarets sentrale akse, men ingenting som dette skjedde til slutt. Allerede i sin andre kamp i Premier League gjorde Lindelef en forferdelig feil ved å kaste bort ballen tilbake til De Gea, noe som resulterte i en mankunistisk motstander i den kampen. Huddersfield holdt det andre målet, som ble det vinnende laget for dette laget – 2: 1.

Er det verdt å gi penger til Mourinho, og om “MJ” har blitt sterkere fra sine kjøp

Denne sesongen har Lindelef Mourinhos tillit, som viser øyeblikk av en veldig god fotball. Spesielt svensken så bra ut i motstand fra de røde djevler til Juventus i Champions League ved å fullføre 10 avskjæringer for kampen samtidig og vinne 45% av kampsport der han deltok. Men for å frigjøre MJs fulle potensial ved Lindelef jobber fortsatt ikke, og pengene brukt på hans kjøp, Viktor, jobber knapt nå.

Romelu LUKAKU – kjøpt for 76,2 millioner pund fra Everton
Overføringsvurdering: 4

For den bråkete belgiske, sa Sir Alex, ble ganske seriøse penger betalt til Everton. Samtidig vant MJ kampen for retten til å signere Lukaku med Chelsea, som også hadde utsikt over scorer.