Den verste spilleren på “Zenith” var Zhirkov

For første gang prøvde “Zenit” å spille nøye, for ikke å gjøre feil. Manglet mål gjorde dem åpne, det for “Rostov” – lykke. Southerners brukte alle sine øyeblikk 100%, noe som ikke kunne, men påvirker resultatet.

Den verste spilleren på “Zenith” var Zhirkov. De to siste målene kom nettopp fra sin sone. Han returnerte motvillig til forsvaret, gjorde bare 1 valg og 2 avskjæringer. Smolnikov har bare en avskjerming i det hele tatt, men gjennom flanken hans var det nesten ingen angrep. All handlingen fant sted på venstre side av forsvaret til Petrograd, og dette er allerede en coachingsjobb. Berdyev satte med vilje høyre flank av angrepet. Yuriy tapte også ballen i sin egen halvdel: Overføringsnøyaktigheten var bare 71%, bare Dziuba (66%) var verre, men Artyom gjorde alle disse unøyaktige passene på en annen side av feltet, i motsetning til Zhirkov.

Jeg lar ikke alle hundene ned til Yuri, alle “Zenit” spilte veldig dårlig, men han var sannsynligvis det verste av alt. Det samme kan sies om hans navnebror, Lodygina.

“Rostov” kjørte ikke et stort antall kilometer, viste ikke enestående statistikk på forsvarsspillet, han bare kompetent dekket motstanderen i midten av feltet og spilte kompakt i forsvaret. Forsvaret til rostovittene kan kalles den mest sammenhengende i mesterskapet. Alle forsvarere forstår og forsikrer hverandre perfekt. Og det er verdt å merke seg at ikke bare forsvarsspillere, men også midtbanespillere tok ballen bra: Erokhin har 3 avskjæringer og tre valg. Også overraskende sterk kamp holdt Kalachev, utfører 4 avlyttinger og aktivt koblet til angrepene.

Hvis du ser på statistikken, er det vanskelig å tro at det var Zenit som mistet. Blå-hvit-blå mer kontrollert ballen, eller heller sådd, vant mer kampsport, slo flere slag. Det er imidlertid en løgn, det er en forferdelig løgn, men det er statistikk. Fotball spilles ikke av tall, men av fotballspillere og alt avhenger av dem. Tre feil løst alt: to posisjonelle og en keeper. En “Rostov” oppfyller perfekt spillplanen. Det er dumt å si at en trener er bare 10% av suksess.