Barcelona har kommet tilbake til toppen, Real vant også. Ingen nederlag er Vigo

Levante holdt målløs halvfull tilstand i andre omgang, men det var nok for fem minutter, gikk Barca videre takket Bartrovi. En så traff Neymar, Messi to ganger allerede, og reduksjon Casadesus gjester til punkter hjalp ikke.

Barcelona er fortsatt uten å miste et eneste punkt, bortsett fra at det smakte nederlag tre andre lagene. Vilarreal spilt i Bilbao og den tredje, en overraskende høy innehar også Celta Vigo, som vant to: en på banen Sevilla og innehar fjerdeplassen. Kjæledyr ikke hjulpet premiere mål Llorenteho, sommer forsterkninger fra Juventus. Gjestene Selv spilt i ti, men likevel beholde ledelsen.

Real Madrid de siste kampene skutt mange mål, denne gangen forberedt fansen litt dietnější opptog.Hjemme mot Granada scoret bare Karim Benzema, men selv det var nok til å vinne en til 0.

Men med Real vinne virkelig jobbet hardt. I første halvår begge lagene ikke skru flere sjanser, ekstra gjester kommer på Scoring El Arabiho som dommere svært kontroversielt odmával offside.

Hjem håndheves etter ti minutter av andre omgang, da en nøyaktig kryss Isca løp Benzema og Han sendte ballen til nettet. Den tøffe seieren Real har klart å beholde, pluss han har hatt flere muligheter til å øke ledelsen. Aktiv var spesielt Cristiano Ronaldo, men etter åtte mål scoret i de to siste kampene, denne gang tatt opp.

Fast for første gang siden 1975 klarte de fire første seriekamper for å holde buret rent.

Det samme resultatet endte Fredag ​​morgen 4.runder mellom Getafe og Málaga. Han bestemte seg for bare ett mål scoret av Ščepovič i det andre minuttet av kampen. Atlético Madrid etter Correy og Torres vant 2-0 i Eibar og femte er Valencia bare hjemme hos Betis Sevilla. Den sydafrikanske klubben vunnet ikke den tredje kampen i sitt eget stadion i alle konkurranser, som var første gang Nuno trente den.

San Sebastian og Espaňol-spillet var en interessant utvikling. Hjemmelaget førte motstanderen med to mål, men Jonathas slo seg fire minutter før slutten. Likevel var Barcelona-laget seirende, Perez sikret det i siste øyeblikk.