Zlomy på den gyldne pilgrimsreisen til tsjekkiske mestere i verden: staten og troen på risiko

Hvem ville ha sett på Kateřina Kudějová for to uker siden, ville ikke tro at denne unge damen snart vil oppleve de vakreste ti dagene av livet hennes. Hun var så stresset på den tiden.

Hun gikk ikke til treningen, og da hun kom, var hun fraværende. Det var ikke stresset av verdensmesterskapet, men den nærende statsmannen. Allerede på våren ønsket hun å fullføre en bachelorgrad på en økonomisk høyskole, men hun kunne ikke.

Nå hadde hun et nytt forsøk. “Jeg var utenfor rekkevidde og kunne ikke engang padle,” innrømmer hun. “Jeg ligger i seng og leser hele tiden scribbles.”

Båtflegmatisme er i rapids. “I kajakken gjør det nesten ingen rolle,” sier coach Jiří Prskavec eldre. Men så langt som studien angår, gjelder ikke denne karakteristikken.Nerver henne involvert, hun var syk.

Catherine Kudějová på verdensmesterskapet i slalåm-padling i London.

“Jeg ga alltid lære utrolig mye tid”, sier Jiri Rohan, hovedtrener USK Praha. “Overalt hvor vi gikk, og fokus på, likevel hadde hun med sine papirer og fra morgen til kveld undervist. Hun følte at det må swot opp, eller ikke verdt, så eksamen gikk. ”

I fjor derfor også kjempet med treneren, de nesten brøt opp etter 11 år. Prskavec treneren ønsket å fokusere mer gikk to ganger om dagen og gikk til trening, motsto hun.

“Vi fant til slutt et akseptabelt kompromiss”, sier Prskavec. Kudějová nikker: “Treneren forstått som passer meg mer avslappet tilnærming.I år har han ikke presset meg i det hele tatt. “Som Jiří Rohan sier, betyr mindre enn noe mer. Det er sant for Kači. ”

Forrige uke, for andre gang lyktes statens tjenestemenn. Det var en pause. Hun renset hodet. Hun slapp av. Hun ønsket å kjempe for en medalje.. Og har den mest verdifulle

Prskavec: Aldri trygg

George Prskavec yngre mens du tenker på hans “gyldne” bryte tilbake mye lenger inn i fortiden, for å kjempe for junior VM-tittel i Foix, Frankrike, 2010. “det var en milepæl i min karriere.”

det var da han trodde en av de beste verdens juniorer og som kan selv vinne, men før semifinalen sa: “bedre å erstatte meg til finalen i fred knakk.” Hvorpå semifinalen forsikret slik som endte med en poking ellevte, for ikke å gå videre til første trinn.

derfor straks gjort; aldri på nytt slik feil nezopakuju.

Fortsatt så.

“Hvis jeg hadde hatt med ritt trygge i Foix lyktes, jeg kan i fremtiden være mer forsiktig, og jeg ville ikke ha enda en av de store medalje at nå har jeg,” sier han i dag.

Siden da har han spilt 50 ganger 50 kamper i hans rapids.Han ledet på atten på tidspunktet for den endelige av VM i Čunov – før han savnet målet. “Men han så pen, var han ikke?” Han lo.

I gullpuslespillet i London 2015 la han til to stykker nå.

Først: En ny type skip han gikk gjennom i juli etter ti år.

De to var “ute etter” da de fant seg selv. “Vi satte oss ned med skipet. På det nye skipet kan jeg ri enda mer, risikere mer, slå mer, vis enda strammere passasjer. ”

Og noe annet var viktig.Mens nesten alle i London anbefalte løsninger, det kommer i tillegg til kvalifikasjons poeng for spill i Rio, på lignende ideer kraftig jaget.

“Hvis jeg ikke gjorde det, var jeg overbevist om at jeg her ikke vant,” sier hun med gull i halsen . “Jeg kom hit til det største løp i år. Jeg ønsket å være den beste i verden. Og jeg er den beste. Rio? Det er bare ett år. “