Unibet : Den lange og ensomme veien fra skadelig skade

Etter å ha gått under kirurgens kniv i London, begynner den lange og ensomme prosessen med gjenoppretting. I det offentlige har den 24-årige gjort forutsigbart oppmuntrende lyder om ikke å gi opp og returnere sterkere, mens hans leder, lagkamre og utallige Liverpool-fans har tilbudt sin utvetydige støtte på denne vanskelige tiden.Men Ings kjenner boret: Etter de nyskapende nyhetshistoriene og den opprinnelige glede av hjertelig sympati, vil han raskt bli glemt, uten å være synet og tankene blant fotballens uvisse når han handler med den ensomme daglige grinden av utvelgelse og rehabilitering. Nesten alle fotballminner som noensinne har skrevet, inneholder en Unibet seksjon som er viet til en lang periode i fagets karriere når de ble sidelinjet av skade, og deres kontoer av mental og fysisk, toll Disse tilbakeslagene gjør uansett for overbevisende lesing. Begrenset til en eksklusiv sone for trening, både av praktiske årsaker og frykten om at de på en eller annen måte kan “forurense” mer heldige lagkamerater, blir de raskt redusert til status for nonperson.Noen finner seg ignorert av ledere som, kanskje uvitende, har liten eller ingen interesse i å anerkjenne eksistensen av en spiller som midlertidig er ubrukelig. Bill Shankly var fabled for frostigheten i Unibet skulderen han pleide å snu vei til beboerne i Liverpools behandlingsrom, hans tenkning var at de ville øke innsatsen for å komme tilbake til fitness hvis et arbeidsliv som ble brukt i ensom var alternativet. Facebook Twitter Pinterest Andres Iniesta i Barcelona feirer scoring mot Sevilla i 2009.Foto: Jasper Juinen / Getty Images

I sin selvbiografi, The Artist, Andrés Iniesta gir en forferdelig redegjørelse for hva Barcelona midtbanespiller beskrev som “ikke depresjon, akkurat ikke sykdom, men en uro” som kom ned på Han som han kjempet for å komme seg fra lårskaden som tidligere hadde truet med å holde ham ut av 2009 Champions League-finalen, en strålende treble sesong som burde vært en karriere og livshøydepunkt. “Det vokser, problemet snøballene,” fortalte han Unibet odds bonus uten innskudd samarbeidspartnere. «Du har ikke rett, ikke bra, men folkene rundt deg forstår det ikke, for Andrés de vet er ikke dette Andrés; de kan ikke se at du er tom på innsiden.Det er veldig vanskelig. ”

Gjorde den påfølgende hammerblokken av sjokkdøden fra et hjerteinfarkt av hans livslange venn Espanyol-forsvareren Dani Jarque, en sårbar Iniesta fortalte Barcelona fysioterapeut Emili Ricart han følte at han var laget av glass. “Det var som han trodde han aldri ville være riktig,” sa Ricart. “At han aldri ville være helt frisk igjen.” Takk, han var feil. Liverspools Danny Ings savner resten av sesongen med en annen kneskade. Les mer

Laget av glass.Det er nesten identisk med uttrykket Jimmy Bullard som ble brukt når han forklarte når det var akkurat han ble klar over at jiget var nesten opp til en profesjonell fotballspiller. “Mot slutten av karrieren følte jeg meg som et glasspynt der ute, og det som Unibet skjedde, ville jeg bli skadet,” fortalte han meg og så full av ukarakteristisk anger. Til tross for sin barnlige iver for å fremkalle giggles på hver side av Bend It Like Bullard, sliter han med å gjøre lys av ørkenen han følte i lange perioder med rehab i kjølvannet av to alvorlige kneskade.For alt det, glemmer det bildet han roper av seg selv og andre ugyldige Owen Hargreaves et usannsynlig vennskap i lange timer på tilstøtende treningscyklar i et Colorado rehab-senter, som gjør det morsomt. Niall Quinn lider like i samme purgatory, men i det minste kom ut på den andre siden det samme, om ikke en bedre spiller. Etter kontraktseptikk i kjølvannet av en knæroperasjon han arrangert uten tillatelse fra sine arbeidsgivere i Manchester City, dro irlmannen nesten og mistet så mye vekt, så han ut som “et dusin kleshengere som stakk inne i en sokk”. Hans lange vei til utvinning begynte med vektløfting, og løftet ingenting tyngre enn en feiebørste. “Jeg hater lever,” skrev han. “Jeg spiste nyrer. Jeg spiste Unibet organer av noe slag for frokost, middag og te. Jeg drakk shakes som inneholdt 5000 kalorier et treff. I begynnelsen svømte jeg.Etter en stund gjorde jeg fotballøvelser. Så ofte jeg kunne, gikk jeg til treningsstudioet, noen ganger tre ganger om dagen. “Tenk på tediumet og spør om det er noe rart at det tar en slik psykologisk toll. “Hjemme ble jeg en bastard å leve med,” tilføyer Quinn. “Ingen har noen gang følt seg mer beklager for seg selv eller selvabsorbert.”

For de av oss ute på innsiden, er fotballspillerens livsstil misunnelsesverdig. Men det er ikke alt øl og kjegler. Karriere er korte og for all sin positive Unibet odds bonus norge positivitet i umiddelbar etterdybelse av ulykke, må Ings og spillere som han, vite at de er i ferd med å tåle en spesielt lang og spesiell form for mental helvete.