Turneringen er verste prestasjon. Brasiliansk stjerne ødelegger rykte

“Jeg føler meg mye bedre enn da turneringen startet. Jeg er her for å vinne mesterskapet. Jeg er glad for at vi blir bedre som et lag, “sa Neymar på en pressekonferanse etter kamp.

Han spiller virkelig kampen bedre. Mot Sveits (1: 1) var helt usynlig, Costa Rica (1: 0) endelig scoret et mål, spilte bra mot Serbia (2: 0). Han gjemte den beste ytelsen så langt for å kjempe mot Mexico.

Det er som om fotball endelig er underholdende. Innsatsen betalte seg, selv om han hadde mislyktes mange ganger på den fantastiske Ocho-keeperen. “Det er flott, alle vet om det. Men jeg gir ikke opp, jeg er brasiliansk. Jeg hadde viljen, og målet mitt kom fra det, sa den 26 år gamle angriperen, som er på klubbnivå i PSG.

Men situasjonen fra 71.minutter av hans forestilling overskygget. Han satt på plenen bak grensen, da en mengde spillere, inkludert dommerens assistent, dannet seg rundt seg. Meksikansk midtbanespiller Miguel Layún kom til Neymar og gikk på sin høyre ankel.

Det ser ut fra TV-opptaket at intensiteten i operasjonen ikke var høy. Men det er sant at Neymar har problemer med denne ankelen og har savnet slutten av klubbsesongen.

Det var klart at det var en ubehagelig prosedyre. Men den brasilianske stjernens reaksjon var uforholdsmessig. Det så ut som om han døde en stund. Neymar writhed, gråt, rullet…

Han overbeviste ikke dommeren, Gianluca Rocchi bestemte seg for ikke å straffe Layun. Imidlertid synes den meksikanske fotballspilleren å vite hva han gjør.Døm selv. Neymar selv kommenterte situasjonen. “Handlingen var ukjent for meg. De har blitt vant til det før kampen, så de går hjem nå, “sa han. Fans verden rundt fordømte straks brasiliansk atferd og gjorde narr av sine simuleringer. tilhengere…

…og på en eller annen måte kan han si at han kunne svare på et håndtrykk.