Som muslim drikker han ikke alkohol. Motstanderen avfeide skarpt tilbudet fra heftige McGregor

McGregor var ganske enkelt i sitt element. Slående farget jakke, selvsikker kroppsbevegelser, høye skrik. Alt dette ble kronet av to UFC-mesterbelter som McGregor hadde brakt til sitt bord til tross for at UFC hadde tatt dem begge fra ham. Vi har skrevet om historien hans siden begynnelsen av 2018.

Han viste sin spennende stemning i begynnelsen av pressekonferansen. Likegyldig til spørsmålet til journalisten, utløste han bitterhet i fravær av fans i salen. Vi sliter for dem, de betaler billettene, de fortjener showet, “ropte han.

Fansen er en viktig del av McGregors teater. Nurpagomedov satt stille og hørte på. Han visste hva som skulle komme videre. “Jeg kom tilbake fra kjærligheten til sport, jeg lukket munnen.Denne bittesmå rotta, en ørliten vyssel som hopper i antall, men skjuler og suger sitt eget jur når han står opp for seg selv, ”hintet McGregor til hendelsen på bussen han angrep for å lokke Nurmagomedov. Og han minnet om at Dagestan-rivalen en gang hadde på seg McGregors T-skjorter som sin fan.

Conor McGregor likte pressekonferansen enormt.

Da Nurmagomedov endelig fikk ordet sitt, snakket han til og med nesten likegyldig. ”Jeg ventet disse fornærmelsene. Jeg skal knuse ham uansett. ”

Selvfølgelig provoserte han bare McGregor, og de neste ordene hans gikk tapt i skrikene fra en tidligere UFC-mester som smuglet sin egen flaske whisky på scenen.Men han krysset den imaginære terskelen da han tilbød Nurmagomedov et glass alkohol med ironiske gratulasjoner med bursdagen sin.

Han visste veldig godt at motstanderen var muslim.

Aldri, ”sa Ira skarpt. På den annen side drakk presidenten for UFC. “Tror du at whiskyen din vil hjelpe deg? Jeg forstår ikke, »spurte han senere. Men nå hadde McGregor føttene på bordet og fliret seirende mot journalistene. Da en av journalistene snakket, henvendte han seg til begge bryterne.

“Salam-smug, Chabib. Gratulerer, Conor, “da han ble stoppet. Nurmagomedov sa: “Du kan ikke si hei til salam alejkum når du gratulerer noen med alkohol i hånden!”

Conor McGregorChabib Nurmagomedov

Hele konferansen ble drevet av ville McGregor. Til og med Nurmagomedov ble ofte båret bort, så de begge bid i noen minutter. “Hvis du gikk av bussen, ville du ligge i en kiste, og jeg ville være i en celle. Og denne hendelsen ville ikke skje, ”avsluttet McGregor.

“Jeg liker ikke at folk sverger stygt. Jeg kan ikke gjenta det fordi for mange unge ser på. De ser på ham, meg. Jeg vil ikke være et dårlig eksempel for dem, ”holdt Nurmagomedov ansiktet så følelsesløst som mulig. McGregor hvisker her til Nurmagomedov, “Se i mine øyne, gutt, du er død. Du er død. Jeg ser blå lepper. Blå lepper. Pust gutt.Slapp av. “