Selv om hun ble opprørt og så irritert, banket hun over favoritten: Coco spilte teatret

For sitt idol forkynner hun Marie Sharapova, en stædig kriger med et voldsomt blikk på ansiktet hennes som nesten aldri lar konkurrentene se på henne, bare føle seg selvsikker. Men så langt er Siniaks russiske ikon ikke nærmer seg i rettssalen. Hun kunne ikke tåle lidenskapens bølger selv på et mandagsspill med Vandeweghe, som hun til slutt slo 6: 7, 6: 3, 8: 6 etter tre timer. hun jobbet fremdeles på kroppsspråket, “sa hun. Det var virkelig en grusom, hard katt mot nervesystemet hennes. Den sekstende seeded amerikanske skryte hennes ankel. Hun ble behandlet. Noen ganger sprang hun som en doe. Andre ganger, hun limped og falt til bakken.Hun prøvde å kaste meg av, sa den tsjekkiske. «Hun har noe med foten, men hun har også spilt litt teater.» Frajerka Coco liker å lage tennis på et show. Det provoserer tilskuere, som gleder seg over rivaler, skinner (noen ganger til og med selvsagt) selvtillit. det gjorde det. Strålene fra den innstilte solen grenser skarpt på skyggen. Urolig vind. Siniak mistet unødvendig det første settet i tie break. Noen ganger sløste den seg unødvendig, og valgte ikke den beste løsningen.

“Jeg er en slik ku, dude!” hun klaget etter et veldig kort forsøk på shorts.

Hun rystet armene sine. Hun stirret sånn på farens boks og trener i en person.Noen ganger la hun til litt tøff kommentar.

I det tredje settet løp en New York bastard til 2: 5. Men betennelsen slokket ikke henne. Hun roet seg, forbedret service. Og fra en nesten håpløs situasjon ropte hun en verdifull seier. ” Ingen av oss syntes å ønske det. At vi tilbyr hverandre. Jeg er glad jeg snudde kampen over bortkastede sjanser. “Bravo. Hat ned fra din stædighet, Katherine. Men hva med tennis etiketten? Jeg fortalte meg selv at det ikke var noe poeng i fretting. At dette bare er meg. Noen ganger hjelper det meg å lufte mine følelser. Jeg får det.Og det viktigste er at jeg vinner. Og hvem kan noen gang føle seg bekymret.

“Alle vet at jeg ikke mener ordene i følelser. Men jeg føler meg fortsatt ikke bra etter kampen. Det skal ikke skje med meg. Hun kunne imidlertid gradvis komme nærmere prestasjonen hennes.