Pilsen-eksplosjon, Sparta likte ikke førsteplassen for mye. Ligaen ledes av Slavia

Pilsen eksploderte i de to siste seriekampene på motstandernes baner. Hun scoret fire mål på Slavia, tre ganger i Jablonec.

De to cupdeltakerne var overraskende klare, Peter Radas lag fløy til mesteren og hadde en overvekt fra åpningsminuttet. Demonstrert av Michal Trávník, som deltok i hjemmeseieren to mål og en assistanse.

“Jablonec var mer nøyaktig og sterkere i stor kalk. Vi hadde også noen situasjoner der, men dessverre var vi ikke så sprek og presise som Jablonec.Det er et bra resultat, sier Pavel Vrba, en trener fra Pilsen. hun ledet ligaen i mer enn to år minst i en periode. Siden sist hun ledet, er det bare Josef Šural og forsvareren Costa som har blitt igjen i den grunnleggende oppstillingen. Det var 21. august 2016 etter å ha vunnet Jablonec. Etter fjerde runde.

Fotballspillere som ankom Letná de siste ni månedene bidro til en klar 4: 1-seier over Slovan Liberec. Nicolae Stanciu scoret to mål og deltok i de to andre, Benjamin Tettehs sommerforsterkning traff to ganger.Mot Bohemians oppfylte favoritten, men å vinne 1: 0 kjempet, etter en pause bare forsvarte.

“Vi setter stor pris på seieren, det er en skurr seier, som vi utrolig nok har rullet i det utfordrende programmet. Det hjalp oss mye at vi spilte hjemme. Folk jaget oss utrolig mange ganger også da vi ikke klarte å gjøre noen ting, “sa den slaviske treneren Jindřich Trpišovský.

Sterk form fra begynnelsen av ligaen bekreftes av spissen Nikolai Komličenko. Snikskytter av Mlada Boleslav har ti mål i statistikken etter niende runde! De to siste scoret mot Slovácko (5: 1), til slutt lyktes han etter en egen flukt og straffe.

Tilskuerne i Karviná så målet mindre, der hjemmelaget erklærer en 4: 1-rookie fra Příbram .Hun mistet også skytteren Miroslav Slepička, som ble alvorlig skadet i begynnelsen av kampen.

“Det rystet oss. Tiltaket har et brukket bein, går til kirurgi.Teamet ble deretter rystet på banen, “sa Josef Csaplár fra Příbram.

Opava vant Brno-asylet for andre gang på rad, og feiret sin første triumf under den nye treneren Ivan Kopecký.

Olomouc har også blitt lettet trener Vaclav Jilek, hvis menn har tapt en truende serie og vunnet ligaen for første gang siden juli – de slo den siste Dukla 1: 0 i en viktig kamp.

Fredag, etter nederlag med Sparta, Ostrava-fotballspillerne som vant Zlin 2: 1 og motstanderen deres, det fjerde laget i tabellen, scoret et poeng. Milan Baroš scoret sin fjerde hit i sesongen.

“Vi var et dårligere lag, vi tapte bra,” sa trener Michal Bilek, hvis lag anerkjente erobrerne etter fire seire på rad. “Kanskje på 70 år.minutt Jean-David Beauguel scoret ikke noe mål, og vi fikk tid til å snu resultatet. Bare Baník var bedre, og Baroš bekreftet at han fremdeles er en ekstraordinær spiller, ”la Zlín-treneren til.