Liverpool avgjorde kampen med Paris i settingen, Messi blinket et hat trick

Farten, tempoet! Kampen til Liverpool med Paris var et bevis på at Champions League er det beste klubben fotball har å tilby.

Det var en tur uten vendinger eller interessante historier. Firmino, som ikke avsluttet helgen på grunn av et forferdelig inngrep. Et bilde av Tottenhams forsvarer Jan Vertonghen som begravet fingeren i øyet, har flust rundt i verden. Daniel Sturridge, Champions League for første gang siden mars 2012, spilte på sin plass fra begynnelsen.Anfield var enda lykkeligere kort tid etter at James Milner scoret en straffe. Liverpool var bedre, men Paris gjorde mest ut av det. Hun tenkte på et poeng da Mohamed Salah mistet ballen halvveis gjennom skolen og Kylian Mbappé utlignet 2: 2 syv minutter før slutt. Men til slutt hjalp den mirakuløse franske mannen hjemmelaget til et tredje mål med sin egen feil…I stedet for en sikker innsats gikk han til lemmene, slo Milner og Firmino bestemte seg umiddelbart.

Barcelona allerede har ikke tapt åpningskampen på tjue år. Eindhoven beseiret 4-0 og avgjorde Lionel Messi.Symbolet for den katalanske storklubben satte på et hattrick for den nederlandske rivalen, rekorden åttende i den mest berømte klubbkonkurransen i verden. Forresten: Cristiano Ronaldo fra Juventus scoret 60, hvordan vil han reagere mot Valencia på onsdag?

Gruppe Bs andre kamp endte nesten uavgjort.Tottenham hadde overtaket og ledet, med litt flaks, Christian Eriksen scoret åpningsmålet med sitt eget skudd ved å tilfeldigvis “hjelpe” hjemme Miranda, som løftet ballen over den seilende målvakten Samir Handanovich.

de spilte etter seks og et halvt år, utlignet med kaptein Mauro Icardi til slutt og tok til slutt alle tre poengene med Matias Vecin. Mål Iker Casillas kom inn i Champions League-sesongen, noe som gjorde ham til den første spilleren i historien. Ryan Giggs, den legendariske midtbanespilleren i Manchester United, var rekordholder med 19 år.Casillas hjalp Porto til å trekke en 1: 1 uavgjort på Schalke 04.

Dagens første dag brakte et enkelt forsvarsløst resultat: Crvena zvezda Beograd spilte uavgjort med Napoli på premieren i et moderne format og strakte serien uten nederlag til 31 dueller.

Onsdag går den inn i den mest prestisjetunge klubbfotballkonkurransen på planeten Pilsen, som vil ønske CSKA Moskva velkommen hjemme (kickoff kl. 21).