Jaškin, Lauko og Sobotka scoret, Mrázek og Vladař scoret

I løpet av sommeren hilste en mye endret Buffalo Pittsburgh på isen med det siste utkastet til valg av forsvarer Rasmus Dahlin. Han scoret ikke, men bidro til å vinne Sabres 3: 2. Stor fortjeneste var spesielt den tsjekkiske spissen Vladimír Sobotka (14:50, 1 + 1, 3 skudd). Forsterkning av St. Louis åpnet scoringen med et maktspill på 5 til 3 i det 20. minutt. I den andre perioden hjalp han også Jake McCab med assistansen. Jack Eichel, Penguins som lekte med Dominic Simon (15:11, 2 skudd) økte til Sabres for 3: 0, men uten deres største stjerner kom de helt til slutt.Stillingen ble i det minste korrigert av forsvarerne O’Neill og Riikola.

Aktiv Boston spilte sin tredje kamp under forberedelse, og dette er fremdeles på ettermiddagen (kl. 13:30 CET) samme dag gjengjeldelse med Calgary på turné i Kina. Den delen av Bruins som ikke dro og ble værende i USA kom til Washington onsdag og vant en 5-2 seier. Selv i sin andre start for det utenlandske laget lyktes den tsjekkiske unggutten Jakub Lauko (14:53, 1 + 0, 1 skudd).

Det 18 år gamle talentet fra ekstralaget Chomutov på slutten av den første perioden etter at han kom tilbake fra en straffebenk, kom i en egen flukt, som ble til et skudd mellom den konkrete Holtbyho-keeperen. Bruins gikk til hyttene for ledelsen 2: 1, som i den andre perioden økte med den to treffe spissen Zach Senenyin.Den tsjekkiske keeperen Dan Vladař fanget hele Boston-kampen og hentet 31 av Stanley Cup-forsvarerne fra Washington. ). Han, i motsetning til Lauka og Sobotka, bidro ikke til seieren da hans St. St. Louis falt til Dallas 3: 5. Yashkin kom seg gjennom maktspillet på 36 minutter. Tvert imot, resultatet gledet forsvareren Roman Polák (16:19), som debuterte i Stars-trøye etter sommerens signatur av kontrakten som en fri spiller.Dallas kunne stole på skyteproduktiviteten til de stjerners inntrengerne: Radulov (2 + 0), Seguin og Spezza (begge 1 + 0).

Forsvarer Dominik Mašín (15:59) og spiss Ondřej Palát ( 15:35, -1) hjemmeseier av Tampa Bay 1: 4 mot Caroline , hvis målvakt Petr Mrázek fanget åpningen 31 minutter. Forsterkning av klubben fra det frie markedet har fanget alle ni Lyn-missiler. Blant skytterne fra Hurricanes inkluderte den slovakiske forsvareren Michal Tchaikovsky (i fjor Jekaterinburg, KHL), som er i klubben på prøve og kjemper om en kontrakt.

.Stanley Cup-finalister fra Vegas etter søndagens 7: 2-triumf over Arizona, som Tomas Nosek briljerte med tre assists, tapte hjemmet Colorado for en 5: 1-omlegging på tirsdag. Den andre stjernen i duellen var den tsjekkiske spissen Golden Knights Tomas Hyka (15:22, 0 + 2, 1 skudd), som assisterte på to mål. Innsamlingen av assistanse fortsatte dermed den forrige forestillingen til landsmannen Nosek, som denne gangen ikke var med i oppstillingen. Columbus med spissen Lukáš Sedlak (12:38) slo 4: 1 i oppstillingen Chicago .

Til og med fire tsjekkiske hockeyspillere presenterte seg i en duell San Jose v. Anaheim .Vinner 4: 1 feiret trio Sharks – Radim Simek (18:59, 0 + 1, 1 skudd), Tomas Hertl (17:20, 4 skudd), Lukas Radil (16:21, 2 skudd) – mot hvem han kjempet i Anaheims debutforsvarer Andrej Sustr (18:07, 1 skudd).

Etter å ha flyttet fra Magnitogorsk i KHL til New York, Jan Kovar (14: 22, 1 missil). På tirsdagens hjemmekamp mot Philadelphia lyktes imidlertid ikke midten av den andre raden med vingene til Eberl og Bellows. Flyers, som ikke distribuerte noen av de tsjekkiske representantene, vant til slutt 5: 1.

John Tavares har en vellykket premiere. Den kanadiske spissen, som var den største stjernen i årets frie marked, støttet to mål ved å vinne Toronto 4: 1 over Ottawa .I en annen kanadisk duell kolliderte lagene til Vancouver og Edmonton . 4: 2 ble vunnet av den tilreisende Oilers, fulgt av Jakub Jeřábek (15:58) og Ostap Safin (8:58, 1 skudd).