Jagr trener allerede. Han er inspirert av NHL, tiltrukket av ekstralaget

“Gjennom hele karrieren var jeg veldig heldig som unngikk skader. Nå snudde det. I tillegg er jeg eldre og utvinning tar alltid lengre tid, sier den førti-seks år gamle hockeyveteranen, som hardnakket nekter å avslutte karrieren.

Til slutt stoppet Jagra den revne lårmuskelen som han hadde som forberedelse. Det kan se ut til at han ville bli forgiftet etter den lange helbredelsen av det skadde kneet, men ikke.

“Det var uflaks: i det siste sekundet falt spilleren bak meg, snublet beinet mitt, og jeg falt på den andre med all tyngden. Dessuten snudde jeg også. Men det skjer, ”sa Jagr fortjent.Han har allerede mestret trening med Kladno-laget, som i mellomtiden hjelper trenercoaching, og håper å komme tilbake til isen. Selv om det er ganske tregt og forsiktig.

“Jeg vil ikke skynde meg. Avkastningen er vanskeligere fordi jeg ikke har vært på isen på en måned. På den annen side utelukker Jagr ikke at han hopper inn i kampen i morgen hjemme mot Jihlava eller på lørdag på Slavia. “Vanskelig å si, det er bare det at jeg ikke skader meg selv igjen. Jeg må ha det bra også, jeg vil ikke være på is bare, det hjalp ikke så mye. Men Igr benekter ikke lysten til å spille, og understreker selv at det er viktigere enn alder.Han er også drevet av ønsket om å spille i Extraliga, selv om det bare er noen få kamper. ”Jeg ville ha oversikt over stilen den spiller. Kladno, som vi ønsker å gå videre med, kan ha nytte av det. Hvis vi ønsker å lykkes, må vi forberede oss godt og vite hvor vi skal gå. Det er annerledes å se og spille ekstremann, ”hevdet han.

Jagr ønsker også å hente inspirasjon fra NHL. Er du overrasket? Forklaringen er prosaisk: Kladno har de samme kursparametrene som i utlandet. Og sjefen hans har til hensikt å følge nøye med og se hvordan han kan dra nytte av dette faktum.

“Hvis jeg fortsetter som spiller, vil jeg ikke ha tid til å tilbringe natten på sendingene, men jeg vil se klyvene.Det er mye å se, det er bra for oss. ”I mellomtiden har Jagra en oppgave til å gjøre: å miste de ekstra kiloene han fikk mens han ikke spilte. Under pauser og ikke gjorde noe likte han favoritt søtsaker. Da han kom i vekt, strålte tre figurer på 115 kg på ham, hans maksimale levetid.

“Jeg var på 112, men da jeg ble såret igjen, kom jeg veldig raskt tilbake. Men det blir bra. Når jeg begynner å spille, vil det bli bedre, smilte Jagr. Og så la han til noe forsiktig, “I det minste tror jeg det.”