Hver dag, denne kampen. Slik blir det nå, sier tennismaratonist Strycova

Lenge siden det var dette hun først så tennis i Asia. “Jeg var femten og fløy til Osaka og Hong Kong. Jeg vet, det er et helt annet Kina, sier han i en av de sentrale provinsene i planetens mest folkerike land. På hvert av Grand Slams i år gikk hun minst til 3. runde. Han stikker jevnlig blant eliten tretti. På toppen av det sliter hun med Andrea Sestini Hlavackova for sin deltakelse i Champions Tournament. Jeg føler meg bra, sier onkel, men samtidig er hun for kunnskapsrik til å vite hvor raskt triumfer kan bli til nederlag. “Hver kamp er helt annerledes. Formen avhenger også av hvordan jeg føler meg i hodet.Hver gang jeg lar alt være der, liker jeg det. Og så vinner jeg så tøffe kamper. “Jeg spilte taktisk bra,” fornøyd hun. ”Det er alltid utfordrende mot henne. Vi spiller begge ganske like, fysisk tennis. ”

Unnskyld hva som ikke passer til damene: Det er klart, onkel har det fysisk bra i 32 år. Hun flyttet ofte franskmennene enten ved en feiltakelse eller avsluttet utvekslingen selv. Og dette er for tiden et program som er verdig et tennismaraton.

Nøyaktig åtte kamper på åtte dager. Og det kan være flere i Kina.

“Det er mye. Men jeg har de målene jeg vil oppnå, og jeg vil gjøre mitt beste for dem.Enten det er singel eller dobbeltrom, sier hun. “Jada, det er vanskeligere på denne måten. Men jeg har i hodet satt at det bare blir slik. Jeg tenker ikke på om jeg er sliten. Jeg er forberedt godt nok. ”

Det er ønsket om å se med landsmannen Sestini Hlavackova til en annen asiatisk destinasjon, ballen til tennisdronninger i Singapore. Det er grunnen til at i Tokyo nådde onkel kvartfinalen i singel- og dobbeltsfinale. Syv katter på seks dager.

“Vi spiller flere og flere turneringer med Andy og vi forstår hverandre mer og mer. Både på og utenfor banen. Vi blir kjent med hverandre, vi er godt koordinert, vi slår gode lag. Jeg håper det vil fungere i slike turneringer som her, “sier han om Wuhan-konkurransen.

Dette er noen ganger mer forrædersk enn Grand Slams. Dommer selv:verdensspiller Onkel i åpningsrunden slår 35th Cornet, og neste gang venter hun på verdens nummer 33 Darja Gavrilova, som klarte å slå ut fjorårets vinner Roland Garros Jelena Ostapenka (nummer 12).

“Dette er edderkopper… runde kamper som gale, sier Onkeles handling, sa tidligere Masters og nå Premium 5 eller Premium Mandatory. “For oss er dette de største turneringene etter Grand Slams, så det er alle her. Derfor er de så harde. ”

Den tsjekkiske flerårige ser ut til å være godt forberedt.