Bob Vulgaris bestemte seg for å teste hypotesen

I en alder av 25 begynte Bob å satse på basketball. Han var godt bevandret i spillet og forsto at lagene i andre omgang var mer fokuserte på resultatet: mer angrep, mer foul, flere straffer. Så ytelsen til andre halvdel av spillet er ofte høyere enn ytelsen til den første. Bookmakere mente også at poeng scores jevnt i begge halvdeler.

Bob Vulgaris bestemte seg for å teste hypotesen sin og startet med en bank på 80 tusen dollar. Strategien fungerte jevnt, og etter et par år overskredet beste odds sider Bobs bank en million. Etter en tid hadde Bob allerede råd til å satse på en million dollar om dagen. I fem år har han tjent en formue.

Den viktigste feilen til Bob var at han håpet at bookmakerne aldri ville rette opp feilen hans, og at han alltid ville tjene like mye. Men nei. Over tid optimaliserte bookmakerne linjen sin, og Bobs opplegg sluttet å virke. Han mistet en tredjedel av banken sin på en måned og ble tvunget til å stoppe.

Bob sluttet å satse bare en stund. Han trakk kameraten sin for å utvikle et program som kunne beregne resultatet av et basketballkamp, ​​basert på parametrene som tidligere er lagt inn: prosentvis ballbesittelse, kastets nøyaktighet og mange andre. Men avkastningen fra et slikt program var lavt.

Bob ble tvunget til å innrømme at han ikke lenger velkomstbonus odds var i stand til å tjene penger på bookmaker-spill. Vulgaris fortsatte å satse på basketball, men ikke så aktive og uten samme spenning. Og deretter byttet helt til poker.
konklusjon:

Fremragende spillere forenes ikke bare av kjærligheten til pengespill og ønsket om å ta tak i jackpoten. De er samlet av selv omhyggelig arbeid og ønsket om å gjøre noe på en ny måte. Alle av dem er dypt fordypet i idretten de satser på. Strategiene deres er unike og basert på nøyaktige beregninger. Flaks er absolutt til stede i historiene deres, men er ikke nøkkelfaktoren.

For å bli en enestående bedre, trenger du:

  • Vel bevandret i idretten du skal tippetips langoddsen by på
  • Forsøk å finne en form for regelmessighet som bookmakeren ikke la merke til.