Ben Stokes sier at han fant ut hvem vennene hans er i England

Det er 13 måneder siden en drink etter en kamp ble sur i de tidlige timene utenfor en nattklubb, og etter å ha blitt funnet å være uskyldig av affray ved Bristol Crown Court i august etter en velkjent prøveperiode, er et siste kapittel i sagaen igjen .Adil Rashid legger seg til rollen som nøkkel bowler for Englands verdenscup Les mer

Etter turneen i Sri Lanka vil Stokes og hans ODI-lagkamerat Alex Hales stå foran Cricket Discipline Commission i London i desember da de vil møte to anklager for å bringe sporten i uro; Sportssanksjoner, inkludert bøter og suspensjoner, kan følge.

Til tross for Trevor Bayliss som beskriver konklusjonen av sommerens rettssak som et “våkne” for Stokes og oppfordrer til et offentlig show av forurensning, har spilleren holdt hans råd.Om dette er for frykt for å skade CDC-prosessen, og dermed en unnskyldning vil følge etter konklusjonen, er det fortsatt å se.

I stedet, under det som var et sjeldent medieutseende, insisterte 27-åringen ganske enkelt på denne forestående endelige hindringen viste ikke i øyeblikket en forstyrrelse av sin cricket, med sitt sinn i stedet trent på å hjelpe England i VM og Aske i 2019. “Vi har en stor sommer som kommer opp [neste år], så jeg ‘ Jeg er fullt fokusert på det, “sa Stokes til BBC. “Å se på ting som foregikk [i fortiden], er ikke slik jeg tenker på ting. Alt handler om å se fremover.

Alt du gjør herfra, er hva folk forhåpentligvis vil huske. Det er det jeg prøver å gjøre.Som jeg sa, det er et stort år som kommer opp, to viktige ting – en VM og en aske – og med begge i England er det veldig spennende. ”

I tillegg til å gjenta hvor mye det betyr å spille For sitt land, innrømmer Stokes at han har vært takknemlig for sine lagkamerater for deres støtte i løpet av det siste året. Mangler i vinterens Ashes-tur forlot Test-siden uten deres talisman i et knust 4-0-nederlag, men det har aldri vært så mye som en grumble fra en kollega.

Stokes sa: “Du føler [takknemlighet] . Folk sier at du har dine arbeidskollegaer og dine venner. Så du finner ut hvem [vennene dine] er i vanskelige situasjoner, og medlemmene i denne gruppen har vært utrolige.Jeg tror at hvis noen går gjennom noe i fremtiden, tror jeg det ville være akkurat det samme. »Spurt om han hadde en melding til de engelske fansen, tilbød Stokes ganske enkelt:” Jeg vil prøve å vinne så mange spill som jeg kan “, og i denne sammenheng mener Englands ledelse at spilleren har sett før Bristol er klar til å dukke opp. The Spin: melde deg på og få vår ukentlige cricket-e-post.

Hans batting I løpet av 3-1-dagen ser det ut til at Sri Lanka kom tilbake til sitt flytende beste – en kramper i løpet av hans 60-ball 67 på tirsdag, selv om Stokes insisterer på at hans sommerenes streik på 41 i India-testene var på grunn av de bowler-vennlige forholdene i stedet for stoppstart naturen i fjor.

“Det er fint å vite at jeg har selvkontrollen,” sa han. “Det er ikke hvordan jeg prøver å basere spillet mitt, men det er det situasjonen krevde.Jeg tror jeg skjønte at det er lettere å tilpasse seg enn å bare gå ut der og si, “Jeg skal spille som jeg er kjent for. Sør-Afrika for å styre seg bort fra sledging Australia over ball-manipulering. Les mer

Før Englands oppmerksomhet blir fullstendig til den første Test i Galle den 6. november Chris White har fløyet inn for denne single fixturen, mens Joe Root vil sannsynligvis gå til side mens han gjenoppretter seg fra en liten tommelfingre. skade.Etter en åtteårig hiatus, bør Joe Denly også få sin sjanse. Sri Lanka forventes å gi en internasjonal debut til Kamindu Mendis, den ambidextrous all-rounder som bytter mellom venstre og høyre arm finger snurre rundt; Hvis de vanlige kveldstormene ankommer for denne 7 pm (BST) -start, kan amfibiske cricketers være nødvendige. Lige lag

England: Jos Buttler (wkt), Jason Roy, Alex Hales, Eoin Morgan (capt), Ben Stokes, Moeen Ali, Joe Denly, Adil Rashid, Chris Jordan, Liam Plunkett, Tom Curran. Sri Lanka: Niroshan Dickwella (wkt), Sadeera Samarawickrama, Dinesh Chandimal (capt), Kusal Mendis, Dasun Shanaka, Kamindu Mendis, Thisara Pererea, Akila Dananjaya, Lasith Malinga, Lakshan Sandakan, Dushmantha Chameera