Basketballspillere har mistet Bulgaria, verdensmesterskapet er nærmere

Sammen med det tsjekkiske laget, flyttet Finland og Bulgaria også fra Gruppe F til neste stadium. De vil nå bli med i den fremrykkende gruppe E fra Frankrike, Russland og Bosnia-Hercegovina for å konkurrere om tre steder i Kina.

Den andre fasen av kvalifikasjonen vil begynne i september, vil fortsette i november og februar 2019.

“Jeg er stolt av laget. Alle gjorde en 100% jobb. Vi er i en god situasjon nå, og vi må fortsette med dette i neste fase. Og jeg håper vi kan gjøre det, “sa coach Ronen Ginzburg. “Vi må ikke være fornøyd. Vi må forberede seg til de neste spillene og fortsette å vinne, “la han til.” Frankrike er den største favoritten, men Russland er et spillbart lag. Og Bosnia skal teoretisk være den svakeste av dem, og det skal være fremgang gjennom det. Det er ekte.Hjemme kan vi slå Russland og Bosnia og kjempe mot dem også, “sa Ondřej Balvin, som var stjernen i kampen med Bulgaria, og lagde syv tilbakemeldinger, tre assisterer, fem blokker og fem profitt til 14 poeng.

Tsjekkene gjorde mange feil i begynnelsen og tapte fem baller i de første åtte minuttene. Motstanderen brukte det til å lede 10: 2, men ved slutten av første del hadde hjemmeutvalget utjevnet spillet da han kunne gå i hurtige motangrep.

I begynnelsen vendte vi ikke om til rytmen. Bulgarierne kom til oss fysisk og slo oss fra begynnelsen.Men da begynte vi å forsvare oss mer aktivt, vi fikk noe fra pauser, og det startet oss, sa Balvin.

Gode forestillinger ble utført av Patrik Auda, Martin Peterka og spesielt Balvin, som dominert kurven og han var også involvert i kombinasjoner og startet motangrep. Han hadde stor glede for at tsjekkene vant en tosiffret ledd ved turneringen av andre og tredje kvartal med en ledelse på 16: 5. “I dag gjorde Balvin en god jobb i angrepet og spesielt i forsvaret. Jeg har allerede sagt at for meg er det en av de største forbedringsaktørene i Europa. Og i dag bekreftet han det, sa Ginzburg. Mens fredag ​​stod Vojtěch Hruban overfor Finland i angrepet, gjorde denne tsjekkien kollektivt arbeid i angrepet. I tillegg til Balvin ble Blake Schilb, forfatteren av 20 poeng, spilt spesielt.Igjen kunne vi imidlertid ikke få en rolig slutt da bulgarerne laget tre poeng tre minutter før slutten av trepunktsforskjellen. Første fremskritt til VM siden splittelsen av Tsjekkoslovakia. Selv i den islandske kampen mistet vi etter en hjemsøkt tur. Vi har tolv veldig gode spillere. Hver gang noen andre trekker den. Kadrebalansen er svært viktig i dagens basketball, sier Ginzburg.