Australia innrømmer Twenty20-serien til Pakistan med andre påfølgende tap

Selv om det ikke var helt like ensidig som onsdagens 66-runde seier i Abu Dhabi, så Pakistan alltid i kontroll etter å ha sendt Australia et mål på 148, til slutt vunnet med 11 løp da Australia nådde 136 for åtte. </Australia ble raskt redusert til 19 for to og deretter 31 for tre som svar på toppordren til D’Arcy Short (to), Chris Lynn (syv) og Aaron Finch (tre) gikk billig, og selv om Glenn Maxwell slo et ubeseilig halvt århundre, skaden var allerede gjort. Azam fulgte snart, fanget av Finch på grensen da han så ut til å slå Short for six, men Faheem Ashrafs bidrag på 17 av 10 baller, holdt unibet online sportfogadás resultattavlen tikkende inntil den nådde 147 for seks på slutten av 20 overs.

Og Australias forhåpninger om å nå sitt mål led av flere tidlige slag.Kort var uheldig å være ute i bare den tredje over da Imad Wasim var i stand til å avbøye en rettkjøring til non-strikerens stubber, mens en akrobatisk fangst fra Shadab Khan sendte Lynn tilbake med score på 19.

Finch hadde klart bare tre runder av 10 baller før han hylte ut av Shadab, etterlot Australia veien bak den nødvendige løpekursen.

Den siste kampen i serien vil bli spilt på søndag.

Maxwell uttrykte håpet at hans kampende halvt århundre i spillet ville slå av en lang rekke poeng da han forbereder seg til en stor sommer på tvers av flere formater.

Det var en godt tidsbestemt banke for Maxwell som falt billig i T20 serie-åpner.Han ble kontroversielt forlatt av testgruppen som møtte Pakistan i UAE og ble nektet sjansen til å auditionere i den forrige Australia En tur i India. Den 30-årige er en sterk konkurrent for å være plukket for neste måneds hjemme ODI-serie mot Sør-Afrika, og vil se etter å bygge et uimotståelig tilfelle for testvalg da nasjonale selectors vurderer hvordan man best kan reparere en utarmet battingorder. Australia-kysten forbi Pakistan i første kvinners T20-internasjonale Les mer

“Det var hyggelig å få litt belønning for mye hardt arbeid bak kulissene,” sa Maxwell. “Jeg har sannsynligvis fått litt av en uforsonlig start på sommeren og blitt kastet rundt i noen forskjellige forhold.Forhåpentligvis er det starten på en lang unibet fogadások az interneten rekke poengsummer. “Samtidig har Shaun Marsh, som kom hjem fra Australias tøffe Test-tur i De forente arabiske emirater, hatt glede av å bruke tid tilbake i midten under vestlige Australias første Sheffield Shield innings mot Tasmania. Marsh kjempet mot Pakistan i UAE med bare 14 løp i fire innings og går tilbake videre, han er i gjennomsnitt bare 13,4 i Tests for Australia i sine siste 12 innings siden han gjorde 156 i Ashes mot England i januar. Men han tok sjansen til å rydde seg når han først kom hjem med litt nedetid og følte seg godt å komme seg til vrangen i WAs første innings mot Tasmania på WACA Ground. Spinnet : Registrer deg og få vår ukentlige cricket-e-post.

Den 35-årige gjorde en hyggelig på øyet 80 fra 140 leveranser med 17 grenser – en kombinasjon av strålende rett- og dekseldrev og bakfotskåret skudd.

Marsh fortjente å være fornøyd med hans innings wh en under press for å holde sin plass i testlaget foran hjemme-serien som begynner mot India den 6. desember i Adelaide.

“Jeg følte meg bra etter noen dager da jeg kom hjem, og jeg følte meg veldig bra i nettene som fører opp til dette spillet, sa Marsh.