Amerikansk happyend. Fra knuste ben gjennom våren til verdensgull

La oss gå tilbake til det året og en kvart tilbake. Tjuetre Phinney å rase rundt California vinner scenen, og deretter det nasjonale mesterskapet tempoetappe. Men da kom det. Et dødelig løp med en masse start til en mester. Resultatet? Broket tibia og sprukne sener i kneet. Diagnose -. Sannsynligvis et år uten hjul

“Vi kan ikke engang gjette hvor lang tid det tar rehabilitering. Det kan være uker eller måneder. Men jeg er sikker på å være tilbake neste år. Jeg er ikke sikker på helt i starten av sesongen, men jeg vil være tilbake, “proklamerte Phinney bestemt i fjor høst.

Hun og stor rehabilitering. I januar allerede var det klart at i begynnelsen av sesongen treg.Og med ham heller ikke forbereder seg på sin tradisjonelle topp av sesongen – de belgiske kubiske klassikerne. “Det er veldig vanskelig å si at Holt år kommer tilbake til klassikere som nepřipnu startnummer og ikke gå gjennom Arenberský skogen. Men jeg må tenke på fremtiden. ”

amerikanske belgiske klassikere opplevd minst på Twitter for å gratulere alle vinnerne.

I Frankrike Phinney Selv om dette gjengjeld sesongen startet opp i begynnelsen av august for å rase rundt Utah.

Og han så sulten ut. “Jeg har lært en ting i løpet av min ungdom.Hvis du gjør noen hopp eller triks for å bryte i den, så det første du trenger å gjøre er å stå opp og gjøre det samme igjen. ”

I den aller første etappen, endte på tredjeplass i Utah. “Og jeg trodde det superšťastný,” gliser til mål.

Om to uker senere, igjen seiret han.I den første fasen av USA Pro Challenge overrasket alle en 400-meter sprint og etter mer enn et år, løfte hendene over hodet. “Det var akkurat det elektrifisere øyeblikk som vi alle lever,” kommenterte han etter løpet.

Og han begynte å forberede seg hjemme VM i USA Richmond. Home “Jeg vil ha lagtempoen, eller for å få nominasjoner ? “undret han noen dager før lansering.

på lørdag, dagen før starten tempoetappen, en tempo rozlousknul trener og tidligere mester Italia i samme disiplin Marco Pinotti. “Er Tejay van Garderen misfornøyd med Vuelta og Peter Velits? Vuelta gjorde det bra, men han savner fortsatt 100 prosent.I stedet vil de gå Stefan Küng og Taylor Phinney, som er tilbake fra skade. ”

En tretti slovakiske var det første alternativet, hvis Gud forby en av de utvalgte til å bli en søndag starte eventuelle ulemper. “Å være den første erstatningen er vanskeligere enn jeg trodde. Selvfølgelig ønsket jeg å være en del av laget, men skaden fortsatt ikke har en forestilling som gutta her, “han smilte trist på en pressekonferanse.

En Phinney? For en måned siden var han glad for å sykle. Fjorten dager tilbake i Belgia han coachet lagtempoen og tenkte: “Wow, mann, kanskje for lagtempoen virkelig få!”

fikk. Og han kjørte fantastisk! Tross alt var han blant de fire beste i verdens tidsteam.Han vant den ettertraktede gullmedaljen. Hjem Umiddelbart etter løpet ikke snakke om seg selv, men om lag kolleger hans. “Alle var veldig fantastiske i dag. Hovedsakelig Rohan (Dennis) var et helt annet nivå. ”

Han glemte ikke sin slovakiske partner, som ble erstattet i forsamlingen. “Peter kunne ha erstattet noen av oss. Under treningen hjalp oss fantastisk, selv om han visste at for å bli nominert. ”

Phinney og etter en alvorlig skade, da det ikke var klart om sykling noensinne kommer tilbake igjen nådde helt til topps. “Etter en berg og dalbane, og etter at jeg gikk for det siste året, er dette en fantastisk seier,” smilte han ferdig fersk vinner.

Nå skal den enkelte tempoetappen og bulk anlegget.Men som en av de få han kan si. “Jeg er allerede ferdig.”