Tale sammen, de lyste sammen. Kommer Merry og Satoran i NBA møtes en gang?

For en slik handling er en fin basketball: Tomas Satoranský løfter hodet for et øyeblikk å sende ballen luften Jan Vesely griper den i flukt og slag i søpla. Great! Eller quarter viljer som vil forbløffe meg selv – vil forsvars zasmečuje enhånds, så når det blir anerkjennelse som det beste arrangementet i dag

tsjekkerne på EM var vellykket: de etterlot seg en rekke mektige land (Tyrkia, Russland, Kroatia. Tyskland, Slovenia…) og en syvende plass for å sikre OL-kvalifisering.

også tilbudt to stjerner, uten overdrivelse.Allerede før medalje dueller ble klart at kompiser fra et enkeltrom, som likte lekeplassen og skinte, slutter med gode statistikk.

Veselý var i topp tre i poeng (19,3) og i doskocích (9 , 1, i absolutt antall han samlet mest, 82), nådde i gjennomsnitt nesten dobbelt-dobbel! Satoranský den serbiske mega Teodosičem og Lithuanians Kalnietisem styrt målgivende (7,3 gj.sn.) og respekt gir sin 33 minutter per spill.

“De er eksepsjonelle. Jeg kan fortsatt tør å si at dette er noen av de beste basketball spillerne noensinne var tsjekkiske “, sier Michal Konecny, generalsekretær i Federation.

Og så utrolig at de ikke kan ignorere NBA.. Spesielt når Satoranskému fortsatt bare 23 år gammel og Vesely bare et og et halvt år mer

“Med Satoranským det teller “

det har alltid vært et spørsmål om” lone rider”. Først pioner George Zídek (1995-1998), etter dagens landslags kaptein Jiri Welsch (2002-06) og sier Jan Vesely (2011-14). Ingen av dem, bare tre tsjekkerne i NBA, mens virksomheten i en av de mest kjente ligaer i verden kunne kjøre inn landsmann. “Honza var allerede i NBA, og jeg tror han kommer tilbake igjen. For Thomas er det bare et spørsmål om tid, “sier Welsch nå

Begge har vært konsekvent på et års kontrakt i store klubber. Munter i Fenerbahce, Satoranský i Barcelona.Spesielt hans, utarbeidet av Washington i andre runde, kunne ikke ignorere Eurobasket-speiderne.

“Vi er i kontakt med veiviserne. De følger utviklingen, de er veldig fornøyde. Men det er egentlig alt jeg kan si om det nå, “sa agenten Phillip Parun, og spurte om slike forestillinger åpnet døren til NBA, sa han:” Sikkert de ikke lukker det. ”

agent er logisk, andre svar var mer euforiske.

“Det har blitt flyttet til NBA. Hans fysiske basseng er utrolig utrolig, sier Konečný – vitalitet og evnen til å være sjef i en svært ung alder, bør være de beste talentene til en mann fra Barcelona.. Vegger igjen fortalte at etter å ha snakket med sjefen for spillvirksomhet i Washington har en “veldig, veldig sterk indikasjon” som Satoranským Wizards snart telles

År utkikk etter nyheter fra utlandet

Begge tsjekkerne understreke at utover horisonten ikke ser neste sesong. “NBA spekulerer siden jeg ble utarbeidet. Det er viktig å ta alt gradvis, “sier Satoranský.

Samtidig er det viktig å ha muligens et godt inngangspunkt. Merry fikk ikke henne på premieren. “Jeg vet at NBA er nøkkelen til å være på rett sted til rett tid.Honza er galt, “sammen Welsch; for tre sesonger Vesely hadde lave gjennomsnitt 3,6 poeng og 3,5 landing.

“Men han er nå mye mer avansert: som spiller og person,” setter kapteinen. Mens munter individualitet til en viss grad, spilte en stor mesterskap. Forfremmet til å skrive mot rivalene Serbia og Italia. Den eneste som kan (og for favør av dommerne) motstand, den litauiske Valančiunas, en etablert NBA-spiller.

I tillegg til utsikts kampen om Rio vil ha en basketball sesongen og motivet utkikk etter nyheter om kontaktene paret S + V utenlands.

Hva om det møtte to tsjekkere? “For landslaget vil det være et problem under de nye systemet to kvalifiserende vinduer i løpet av sesongen med spillere fra utlandet teller ikke.Men for basketball og sin presentasjon ville være fantastisk, “sier finalen.

Med en syvende plass, men tsjekkiske unntatt OL kvalifisering for å sikre en direkte tilnærming til ME 2017 er hvis paret faktisk neste sommer hun ledet over Atlanteren, representasjon ville ha manglet denne sesongen, vil den store begivenheten ta Tsjekkia også.

Et land kan ikke vente to gutta i NBA.