Gull og MVP på toppen. Gasol: Denne turneringen var eksepsjonell i min karriere også

Først nakken nettet fra kurven, den tradisjonelle trofé basketball mester, og da han tydeligvis hengte gullmedaljen. Deretter som Spania ved ferdigstillelse av mesterskapet bidro som ingen andre.

“Det er den beste spilleren i europeisk historie. Og jeg sier ikke fordi han var på mitt lag – Jeg er omtrent overbevist, “sa trener Sergio Scariolo spanske laget, pluss italienske nasjonaliteter – det er ikke en nasjonal medfølelse Hjem

Gasol har kommet. utmerket turnering.Hans var utvilsomt høydepunktet av 40 poeng i semifinalen mot Frankrike (se her), men også i finalen mot Litauen var den største ess av spanjolene, som gjenspeiles av de 25 poeng og 12 returer, for mesterskapet da 35 år spiller Chicago Bulls plaget opp et gjennomsnitt på 25,6 poeng og 8,8 returer, noe som gjør ham til den beste målscorer mesterskapet.

“Jeg elsker basketball, jeg har fortsatt i meg for denne flotte sporten lidenskap.” Han sa allerede som MVP-turnering. “Måten mesterskapet gikk, er det absolutt viktig for meg.Jeg er stolt over at jeg er, tross alt, det jeg oppnådde som spiller og som representant for Spania, fortsatt i stand til å komme på dette nivået. “Home

Ikke alle basketballspiller i hans alder ville ofre fred og sommertrening på den nye NBA-sesongen “service til hjemlandet”, men Gasolas nasjonalteam motiverer. “Jeg vil gjerne nevne at det betyr noe spesielt for meg,” sa han. “Det er en mulighet for å muntre opp folk i Spania, som i seg selv er mer enn basketball.”

En helten i sitt land setter pris på. Spanjolene tredje gull av de fire siste Eurobasket, synge lovsanger av teamet, men de er høyest på Gasol.

dessuten ikke bo bare med fansen, hans lagkamerater gull verds, som i forrige uke delte garderoben. “Det er et dyr.One of a kind “buer før den eldste av brødrene Gasolových basketball kaptein Felipe Reyes og Nikola Mirotic la til:” Vi takker ham for alt han har gjort for oss og for Spania, det var utrolig. Han er en levende legende ”

Pau Gasol nå venter gullfeiring så begynner den nye sesongen med Chicago Bulls.; Hvem vet, kanskje han kan avslutte med sin tredje NBA-tittel. Går utenlands som en konge.