Kopecky vant rallyet for tredje gang i tide, Kresta var tredje

Kopecký regjerte trettifem konkurranse siden lørdagens første etappe, som gradvis utviklet sedmnáctisekundový føre til Lukjaňuka og nå har det økt til 55 sekunder. Et halvt minutt, men fikk en god på den siste etappen.

“Det var en vanskelig helg, som alltid her på Barum Rally. Lite sover her og lang racing. Men vi gjorde det, og vi setter pris på seieren. Vi gjorde det bra, “sa Kopecky, som har vært på den forrige Bohemia rally sikret profitt foran den tsjekkiske tittelen.

Øst for Moravia vunnet på innenriksruter syttende konkurranse på rad. “Jeg vil ikke se på det slik, det er fint, men det er ikke viktig for meg. Jeg er interessert i gode eller dårlige ting, vil jeg gjerne å rase ut, og på denne måten jeg ønsker å gå videre, “sier Kopecký.Han innrømmet at han bare sjekket situasjonen i dag. “Det var roligere fordi Lukjaňuk hadde noen (helseproblemer) problemer. Jeg tror han kunne ikke bremse veldig bra, så han braket seg til høyre. Han måtte bremse ned og vi trenger ikke å forhaste hvor som helst, “sa han.

Mens vinneren og den andre mannskapet var klart på forhånd, en tredje hadde kjempet en god kamp KRESTA og Tomas Kostka. Erfarne KRESTA, som returnerte i rallyeových juli bak rattet på en bil etter tre års pause, ble flyttet til tredje plass i finalen spesialetappe, som slettet en tre-sekunders underskudd til sin svoger og nådde ham.

“Jeg trakk virkelig nok. Det er fantastisk, flott.Jeg må si at jeg er litt gal, “lo KRESTA mål i den siste tidsbestemt test. “Jeg er fornøyd med hele løpet, uansett hvordan det skjedde. Ombord fra siste hytte, men jeg vil nok ikke løpe, det var nok. Det var ikke det at jeg ønsket å være på pallen, men det var naturen. Det var ikke over kanten, men det var farlig SS “, sa KRESTA.

Kostka tok nederlaget i kampen om tredjeplassen i fred og sport. “Etter problemene på lørdag, er vi glade for at vi i dag bilen fungerte. Dessverre, jeg kom til den siste fasen av finish på feilen og kunne ikke gjøre noe med det. Det var mange steiner og posete umulig å gjøre noe med det, selv om jeg prøvde å unngå det, “sa Kostka.

To feil i korte rekkefølge slått ut av spillet for tredje plass Vaclav Pech.Pilot Ford Fiesta R5, som var alle de tidligere konkurransene Championship andre bak Kopecky, bronse posisjon kontrolleres av lørdag. Tolv spesialetapper, men måtte trekke seg.

“Vi hadde bare én ledig, så vi ikke kommer til service på fire hjul,” sa han Pech skuffet, men han holdt sikkert holder andreplassen i mesterskapet. “Uten det, er vi den tredje gang kjempet,” sa KRESTA og konsekvent Cube.

Den siste delen av den tsjekkiske mesterskapet vil være i oktober Rallye Pribram.